2777
2789
عنوان

موی زائد

773 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها میشه کمکم کنید از تجربه هاتون بگید

من هفت ساله پریود میشم از همون اولم نامرتب اون موقع ها ده دوازده رو پریود میشدم کمکم زیاد شد تا الان که چندماه مریض میشم باز مثلا چند ماه نمیشم خونشم لک بیشتره تا پریود فقط چهارماه یه بار خیلی خون ریزی کردم موهای زائدم فجیح بدنم پره صورتم خیلی خراب شده کلا ریش دارم چندبار دکترم رفتم اول قرص ال دی سه ماه داد بدترشدم از اون موقع چندماه اصلا نمیشم یه بار رفتم گفت تنبلی قرص داد گفت سه ماه دیگه بیا رفتم گفت تنبلیت خوب شد آزمایش پرولاکتین اینا نوشت انجام دادم دوباره سنو نوشتم رفتم دکتر مطب گفت تنبلی داری باز قرص داد دو روکش دوفامد با یه پودر که حل کنم اینوفولیک ولی گفت این ربطی به تنبلی نداره مکمله الان یه بسته از قرصو خوردم چندروز پاک شدم دوباره شدم ولی ایندفعه پریودم بیشتر از دفعه های قبل بود الانم ده روز شده هنوز پاک نشدم گفت سه ماه دیگه بیا چیکار کنم وضع موهام خیلی خرابه میخوام نامزد کنم خواهش میکنم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یه روش میخوام ابدی خوب بشم😢

خوب نوره اصل 

به مرور موهارو کم پشت و کرکی میکنه

دیرتر هم درمیاد

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
آخه یه روش میخوام ابدی خوب بشم😢

مشکل شما هورمونیه 

رازیانه خوبه بخوری 

مشکل هورمونی درمان بشه موها هم کم میشن

تا درمان نشی لیزر هم کنی فایده نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نوره چیه چجوری استفاده کنم واسه صورتم میشه استفاده کرد

نوره موبر طبیعیه کلی خواص داره و تو روایاتم کلی تاکید شده

واسه صورت نمیشه استفاده کرد

ولی لوسیونو میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل شما هورمونیه  رازیانه خوبه بخوری  مشکل هورمونی درمان بشه موها هم کم میشن تا درمان ...

رازیانه شیش ماه خوردم فقط معدم داغون شد چون طبعم گرم بود صورتم فجیح خراب شد مشکل هورمون دوبار آزمایش دادم نداشتم

رازیانه شیش ماه خوردم فقط معدم داغون شد چون طبعم گرم بود صورتم فجیح خراب شد مشکل هورمون دوبار آزمایش ...

وای

پس همون نوره رو باید امتحان کنید برای مو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رازیانه شیش ماه خوردم فقط معدم داغون شد چون طبعم گرم بود صورتم فجیح خراب شد مشکل هورمون دوبار آزمایش ...

فقط نوره رو باید مطمئن باشید اصله بعد بخرید

1
5
10
15
20
25
30
35
40