2777
2789

پسرم فردا دوباره میره برای قبل مدارس سنجش بده استرس دارم دوباره خراب کنه سری قبل ۱۲۲ تا سوال پرسیدن نمیدونم چه سوالاتی پرسیدن کسی میدونه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اامسال‌ کلاس  اول میره درسته؟  پیش دبستانی فرستاده بودی؟  بچه که دیدی خجالتی کاش از ...

پارسال کلا رفت مهد خیلی از قبل بهتر شده 

ولی بازم زرنگ و حرف زن خیلی نیست

تو اون برگه ک بهت دادن ،یه چیزایی علامت زدن،نگاه نکردی چیا بود؟

من پسرم رفته گفت شعر خونده گفته تکرار کن،یا چندتا چیز گذاشته بعد گفته توهم ترتیبش رو درس کن،

یا توپ انداختن گفته بگیر یا گفته تو بنداز،بپر بپر،

تکرار کلمات داشتن یا همون تلفظ

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
پارسال کلا رفت مهد خیلی از قبل بهتر شده  ولی بازم زرنگ و حرف زن خیلی نیست

ان شاءالله که‌ سربلند باشه  همیشه  

ولی از این  به بعد یه کم‌ بیشتر ببرش‌ تو جامعه‌ سعی کن‌ چند ساعتی از خودت دورش کنی  تو کلاس های مختلف

پارسال کلا رفت مهد خیلی از قبل بهتر شده  ولی بازم زرنگ و حرف زن خیلی نیست

برا پسرم ق رو گ تلفظ میکنه بازم خیلی گیر نداد گفت ببرش یه مشاوره بشه با گفتار درمان

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
برا پسرم ق رو گ تلفظ میکنه بازم خیلی گیر نداد گفت ببرش یه مشاوره بشه با گفتار درمان

خدا کنه فردا به خیر بگذره چون مدرسه اش گفت جواب سنجش خیلی مهمه خوب نباشه قبولش نمیکنیم

تو اون برگه ک بهت دادن ،یه چیزایی علامت زدن،نگاه نکردی چیا بود؟ من پسرم رفته گفت شعر خونده گفته تکر ...

یا میگن خواهر بابات چی تو میشه،خواهر مامان چی تو میشه ،همون نسبت های فامیلی،تا ۱۰ شمردن،رنگ ها مثلا و دایره و مربع،

بهتون نگفتن چیزی خاصی یا کلاس خاصی بره و دوباره بیاد سنجش؟

خدا کنه فردا به خیر بگذره چون مدرسه اش گفت جواب سنجش خیلی مهمه خوب نباشه قبولش نمیکنیم

خدابزرگه ان شالله قبول میشه،

بله متاسفانه فقط با جواب سنجش ثبتنامشون میکنن

سلام عزیزم پسر من امروز رد شد باید بره مرحله بعدی از بس گریه کردم حالم بده میشه بپرسم فرزند شما رفت برای سنجش بعدی و چی شد چه سوال های پرسیدند قبول شد؟

سلام عزیزم پسر من امروز رد شد باید بره مرحله بعدی از بس گریه کردم حالم بده میشه بپرسم فرزند شما رفت ...

آره عزیزم قبول شد 

مثلا .فت گوسفند چندتا پا داره یا چمن چه رنگیه 

ازدواج یعنی چی 

یه نقاشی بکش