2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مثلا یه روز صبح تو اینستا یه شال خوشگل دیدم گفتم وای چه خوشگله ولی اتمام موجودی زده بود گفتم حیف شد کاش داشت میگرفتم یهو شبش در کمال تعجب دیدم شوهرم عین همون چیزی که دیده بودم و خریده اونم گفت همینجوری از جلو مغازه رد میشد خرید🤭

آره خیلی زیاد ترسناکترینش این بود که یه روز خیره شده بودم به دستم توذهنم حرفی اومد که اوووو این همه سال زندگی میکنیم چطور دستمون سالم نمیمونه دوراز جون قطع نمیشه  سه روز بعد دست یکی از خانما فامیلمون قطع شد  

آره خیلی زیاد ترسناکترینش این بود که یه روز خیره شده بودم به دستم توذهنم حرفی اومد که اوووو این همه ...

به این فکر کن که من به یه اروزیی که خیلی مهمه رسیدم 

میشه🥺🥺

به این فکر کن که من به یه اروزیی که خیلی مهمه رسیدم  میشه🥺🥺

ببین اون فکرا یهویی میاد خودم اصلا سعی نمیکنم مثلا یه چیزی توذهنم میگفت خوشحال باش کنکور قبولی وووو شدم... خودم که فکرنمیکنم

ببینید شاید به نوعی میشه این موضوع رو به قانون جذب ربط داد

اگه عمیقا به یه چیزی فکر کنین گاها اتفاقا میفته

البته به نظر من تو اشخاص متفاوته بستگی به قدرت ذهنی داره

برای من خیلی پیش میاد البته در  رابطه با همه چیز نه

اما خیلی عمیق فکر کنم یا تو ذهنم تجسمش کنم میشه حالا گاها دقیقا همونطور بعضی وقتام مشابهش

بعضی وقتام به خودم میگم نه فکر نکن بهش(مثلا یه چیزی تو ذهنم مجسم میشه) چون میترسم اتفاق بیفته

به این فکر کن که من به یه اروزیی که خیلی مهمه رسیدم  میشه🥺🥺

اینی که شما میگی به ندرت شاید بشه

اینکه درباره یکی فکری کنی و اتفاق بیفته

البته گفتم ممکنه و به شخص مرتبط

و کلا چنین موضوعاتی خیلی عمیق و درکشون سخت و حتی گاها ترسناکه

ما هم خیلی سطحی بهشون توجه میکنیم

امیدوارم شماهم به تمام آرزوهایی که براتون خوبه برسین

و اگه نشد هم ناراحت نشین چون همه چیزایی که ما فکر میکنیم خوبن ممکنه به نفعمون نباشن