سلام خانوما میخواستم بپرسم کسی راهکاری برای ریزش مو رو تا حالا امتحان کرده و جواب داده باشه؟ ممنونم میشم اگر بهم بگید
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام متشکرم عزیزم🌸،شما امتحانش کردید؟اگر فقط یک جعبه اش رو مصرف کنیم کافیه؟
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
من بعد کرونا موهام داغوووون..مشت مشت میریزه..انقد وحشت کردم..هیچیم درمانش نکرده
من که شنیده بودم روغنن نارگیل خوبه دارم استفاده میکنم فعلا خیلی نگذشته برای همین نمیدونم مؤثره یا نه
سلام عزیزم بله امتحان کردم عالی بود یکی دو دوره مصرف کنید ویتامینه و زینک ضرر ...
ممنونم عزیزم،😊هر وقت تونستم تهیه اش میکنم امیدوارم اثر کنه