2777
2789
عنوان

وایی چقد جالبههه ... حتماا بیاا😂

398 بازدید | 36 پست

سلام خوبید بچه ها

وای خخخ امروز من رفتم سوپر مارکت که وسیله بگیرم 

فروشنده هه داشت بار جدید میورد واسه مغازش 

من گفتم که سلام خوبید بار جدید اوردی 

گفت اره چرا

منم خجالت کشیدم نتونستم جوابش رو بدم و از سوپر مارکت اومدم بیرون و ۱۰ متر از سوپر مارکت فرار کردم از خجالت

دیدم دنبالم افتاد اون صاحب مغازه گفت که کجا میری خانوم من چیزی گفتم؟

منم برگشتم بهش گفتم نه ممنون من بار جدید نمیخام 

خلاصهه دیدم شب با خونوادش همین سوپر مارکتی هه با یه دسته گل اومدن خونمون خاستگاری😳 

وای باور نمیکردم

یارو میگفت از اینکه جذاب بودی و فرار کردی خوشم اومد ازت

بنظرتون قبولش کنم؟

این کاربر هیچگونه شوخی با شما ندارد

ببخشید خندم گرفت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ادمای فراری خوشش میاد😂😂

فقط بگو چرا فرار کردی؟ 😐🤣

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

شما چرا اینقدر فرار میکنی تاپیک قبل از راننده لامبورگینی فرار کردی الان هم از سوپر مارکتی 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه