2777
2789
عنوان

تجربه درمان ریشه دندان داری. بیا

1435 بازدید | 12 پست

من یکی از دندونام باید درمان ریشه کنم بیحس نمیشد با سوزن بیحسی 4تا زدم نشد اگه تجربه دارین بگین چطوریه درمان ریشه برا عصب کشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان ریشه دندان میشه همون عصب کشی؟؟؟ من رفتم پیش دکتر ندا هادی گفت باید ریشه دندان که پوسیده شده درمان کنی بعد واسه اون یکی دندونت اقدام کنی چون این واجب تره وقت گرفتم برم پیشش حالا سوال شده برام اونجا یادم نبود بپرسم از خود دکتر  

درمان ریشه دندان میشه همون عصب کشی؟؟؟ من رفتم پیش دکتر ندا هادی گفت باید ریشه دندان که پوسیده شده د ...

درمان ریشه دندان و دکتر ندا هادی که گفتین درمان میکنن؟
من دندونم ریشه اش مونده نمیدونم کجا برم 

پیش هر دکتری میرم میگه کار من نیست 

ادرس دکتر هادی رو میدید به من ؟

درمان ریشه دندان میشه همون عصب کشی؟؟؟ من رفتم پیش دکتر ندا هادی گفت باید ریشه دندان که پوسیده شده د ...

درمان ریشه دندان و دکتر ندا هادی که گفتین درمان میکنن؟
من دندونم ریشه اش مونده نمیدونم کجا برم 

پیش هر دکتری میرم میگپه کار من نیست 

ادرس دکتر هادی رو میدید به من ؟

درمان ریشه دندان و دکتر ندا هادی که گفتین درمان میکنن؟ من دندونم ریشه اش مونده نمیدونم کجا برم  ...

منم حتما باید برای درمان ریشه دندان برم دکتر . اصلا وقت نمیشه. راستش از شما چه پنهون پولم ندارم. اسم دکتر ندا هادی رو توی نت سرچ کن میاره آدرس و شماره تماسشو

دکتر ندا هادی رو خیلی تعریفشون رو شنیدم ولی چون از دندونپزشکی می ترسم تا حالا نرفتم و خیلی دندونام اوضاعش بهم ریخته شده   حتما باید اقدام کنم تا دندونامو از دست ندادم درمان ریشه دندان نیاز دارم