2777
2789
عنوان

دانشگاه

151 بازدید | 9 پست

سلام خوبین بچه ها

میخاستم بدونم اگه من یه دانشگاهی رو تو اولویت بندی اشتباه زده باشم به هر دلیلی

یعنی اول مثلا فردوسی رو زده باشم بعدش تهران رو

میتونم برم تهران اگه قبول شده باشم؟ یا چون اولویت اولم فردوسی بوده نمیشه کاریش کرد؟

برگه سبز که میگن چیه قضیه ش

خیلی ممنون ک وقت میذارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن سنجش بعد اینکه برگ سبزت اومد احتمال داره جابه جا کنن

اگه توهم میخوای ریپلای بزنی که هوس کرانچی فلفلی کردی خواستم بگم میدونم😂نمیدونستم انقد دلتون میخواد😂😂😂🤪ممنون میشم اگه امضامو خوندی یه صلوات برای زندگیم بفرستی😘🌸،همه آدمارو دوست دارم اما کسایی که فکر میکنن خیلی عقل کل هستن واقعا ناامیدم میکنن😒 کسایی که فکر میکنن شست وشوی مغزی شدن ولی خودشون بدترن🤦‍♀️ کسایی که خودشون میان از ظلمایی که درحقشون شده میگن اما خودشون یه موجود ضعیف میبینن بهش آزار میرسونن🍂وهمونایی که شعار آزدی عقیده میدن به همه جز کسایی که باهاشون هم عقیده نباشن 🧱دیگه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغه عاشق حیواناتم 🐶🐱🐎🐄🦌🐑🐿🐇🐓🐣🕊🐤🦢🐬🦎🐢🐠🐞لطفا لطفا لطفا به عنوان اسباب بازی از این موجودات قشنگ برای بچه های عزیزتون استفاده نکنین بخدا اونا قلب دارن احساس دارن.احساس میکنم دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم ارزش اینو نداره که بخاطر یسری اختلاف عقیده ها که شایدم بهمون تحمیل شده باهم دعوا کنیم عوضش برای بالارفتن کیفت زندگیمون بهم کمک کنیم و تلاش کنیم😊

اگر قرار باشه تهران قبول شی، چون فردوسی رو بالاتر زدی، فردوسیو برات میزنن 

ولی برگه سبز ک اومد، درخواست میدی ک اولویت های پایین تر هم چک شن، اونجا مثلا میفهمی تهرانم میتونی بری یا ن، و بعد میتونی فکر کنم عوض کنی 

این چیزایی بود ک شنیدم 

بازم برای اطمینان با ی مشاور حرف بزن 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

اگه اولویت اول قبول شده باشین باید برید. 

و کارنامه سبز بیشتر برای اینه که ببینید اولویت های بعدی رو قبول شدید یا نه. 

میشه البته تغییرش داد اما خیلی اذیت میشید. و یه مقدار طول میکشه. اونم اگه اون دانشگاهی که میخواین بیاین ظرفیت داشته باشه. اگه نه باید یکی بیاد جای شما شما برید جای اون. 

با استفاده از کارنامه سبز، اگر اولویت‌های  بعدی رو قبول شده باشید، بله میتونید عوض کنید؛ ولی باید دانشگاه‌های مبدا و مقصد رضایت داشته باشن. درباره این موضوع و کارنامه سبز بیشتر تحقیق کنید چون این چیزی که گفتید ممکنه.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.