2777
2789
عنوان

حتی نمیدونم چی بگم

157 بازدید | 29 پست

خانوما این روزا حالم خیلی بده. مشکلی ندارم تو زندگیم خداروشکر اما حال روحیم افتضاحه نمیدونم چرا. یک چیزی حس میکنم تو وجودم کمه هرروزم شده گریه 😥🤦‍♀️ حتی دلیلشم نمیدونم 

گه گاهی میگم شاید به خاطر اینه که نزدیک تایم پریودیمه اما هیچ وقت اینقدر شدید نبوده که اینجوری احساساتمو به غلیان بندازه 

دارم دیوونه میشم کسی بوده مثل من باشه؟ راه حلتون چیه کمکم کنین تروخدا😕😭

با خدا باش پادشاهی کن😇

هورمونه دیگه کم و زیاد میشه بهش فکر نکن

خداروشکر که زندگیت خوبه ان شاءالله همیشه شاد باشی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی راجع به این احساسات دیشب داشتم لایو یه آقای سرشناس رو نگاه میکردم،میگفت به خاطر کامل بودن ماه هست که رو انسان هم تاثیر میزاره،میگفت نزارید ناراحتی به شما غلبه کنه که خیلی تاثیر بدی میزاره رو جسم و روحتون🤔🤷🏻‍♀️

حالا من صدتا فکر مشغولی مشکل دارم نمیدونم کی شب میشه کی روز

من دل مشغولی دارم ولی از بس ذهنم پره نمیتونم حتی روی یکیش تمرکز کنم کلا داغونم کسی رو هم ندارم باهاش درد و دل کنم به شدت درونگرام همین جا راحتم فقط واسه درد و دل

با خدا باش پادشاهی کن😇
اسی راجع به این احساسات دیشب داشتم لایو یه آقای سرشناس رو نگاه میکردم،میگفت به خاطر کامل بودن ماه هس ...

جدی؟ یعنی چیی؟ چه تاثیری؟ 

با خدا باش پادشاهی کن😇
منم خیلی شنیدم  کی هست اون اقا؟

خب دلیلش چیه؟ چرا روی بعضیا تاثیر میزاره رو بعضیا نه؟

من اعصابمم حتی این روزا خیلی ضعیف شده بی دلیل 

با خدا باش پادشاهی کن😇