2777
2789
چون نزدیک بود خودمو ۳ تا از دوستامو با هم بدزدن تجربه امو تو همین تاپیکی ک خواهرش زد گفتم اوضاعش ا ...

وای چرا انقد نیرو انتظامیش ضعیفه چرا این مدلیه😐چجوری میخواستن بدزدنت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر دلایل امنیتی نمیخوان بگن وگرنه حتما تاحالاهزارباربازجویی شده اوضاع قاچاق دخترایرانی به کشوره ...

خیلی وحشتناکه خدای من😔خدا کنه سالم باشه،یجا هم خوندم نوشته بودن پلیس کل ماجرا رو فهمیده ب پدرش اینجور گفتن بگو بی خبرم و فلان تا اعضای باند رو بتونن دستگیر کنن خدا عالمه حالا

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
یا خداااااا  آخه چرا محرمانه؟؟؟

ببین تا ماجرا تموم نشه که نمیتونن اطلاعات کامل بدن.الانم پدرش تا اونجایی اطلاعات میده که پلیس میخواد.نمیتونه بگه اره یه پراید با فلان پلاک دزدیدتش .خب طرف در میره از دستشون.

به خاطر دلایل امنیتی نمیخوان بگن وگرنه حتما تاحالاهزارباربازجویی شده اوضاع قاچاق دخترایرانی به کشوره ...

دقیقا همینه این دخترم خوشگل بوده.باباشم میگه کلا علاقه به شهرت داشته.البته اینا همش فرضیس.فقط امیدوارم هر کار کرده سالم باشه

برا چی میخواستن بدزدنتون ؟؟ برا قاچاق اعضا شاید😱 چند ساله بودن و ماشین چی بود

ن چن تا پسر با سن کم بودن

نمیدونم برا چی میخواستن

اما قاچاقچی اینا نبودن ب نظرم

خدا اگه هدایتشون نمیکنه مرگشون بده ک تن و بدن من هنوز میلرزه

دقیقا همینه این دخترم خوشگل بوده.باباشم میگه کلا علاقه به شهرت داشته.البته اینا همش فرضیس.فقط امیدوا ...

یعنی میگی خودخواسته خواسته بره؟

اما آخه چرا از شیراز؟

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
ترس نداشته باش  فقط تو جاهای شلوغ تردد کن   قبل تاریکی هوا خونه باش و سوار ماشین شخصی نشو ...

دقیقا.من قبلا از خونه تا مترومون ۲۰ دیقه راه بود با ماشین شخصی میرفتم الان پام قلم هم بشه اینکارو نمیکنن