2777
2789

بچه ها با یه اقایی آشنا شدم متشخص

۲.۳ ماهه ولی قرار نداشته بودیم اون میگفت من نمیرفتم

الان پیام داد گفتم باشه بریم 

نوشته بیا خونه م😳

منم گفتم ترجیح میدم بیرون ببینیم همو

نوشته حوصله بیرون ندارم کاری نمیکنیم اتفاقی نمیوفته بیا!!! 

لطفا بگید چی بگم بهش که مودبانه باشه هم حرفامو زده باشم و اینم بگم خوشم میاد ازش

و دیگر هیچ…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دلیلی نداره بری خونش اونم تو دیت اول که هیج شناختی نداری؟! همین اول معلوم شد طرف چیکارس 

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
پسری که میگه بیا خونه خودش میدونه داره گوه اضافه میخوره جالبه برام با این وجود بازم از طرف خوشت میا ...

بابا میدونم 

بگید چی بگم بهش 

از اول خوشم میومد که آشنا شدم دیگه 

و دیگر هیچ…
میدونم بچه ها  فقط بگید چی بگم

کات کن بگو منو اشتباه گرفتی با دخترای دورت اصلا نیاز نیس جوابشو بدی چون مطمنا فقط میخواد باهات لاس بزنه

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )