2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید خیلی خسته هستم 😔😔😔

187 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوبید ؟ 

من مامان ۳ فرزند هستم که همسرم شغلش شیفتیه یک هفته خونس و یک هفته دیگه سر کاره ، خیلی حالم بد شده تازگی ها امش بهونه میگیرم البته بچه هام چون خیلی بیقرار پدرشون هستن منم کلافه میشم از ساعت ۱۰ شب به بعد که بچه ها میخوابن کلی فکر مزخرف میاد سراغم کیا تو زندگی برنامه مفرح داشتن ؟؟ البته با وجود سه فرزند . من بچه ها رو خیلی دوس دارم و حتی دوسدارم یه دونه دیگه هم داشته باشم از شغل همسرم خسته ام چون همه زحمت زندگی رو دوش منه دلم یه استراحت مفصل میخواد😞😞😞😞😞

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم خیلی خیلی سخته،  وقتی هستش کمک ت میکنه؟

آره خیلی خوب و مهربونه و با بچه ها بازی میکنه اما وقتی تو شیفت منزل باشه حتما صبح ها برای کار اداری بیرون میره و ظهر میاد و ظهر هم خیلی مواقع خانواده خودم یا خانواده خودش می‌فرستند برای کارای خودشون یعنی عملا نیست. 

فدات خدا رو شکر کن ک شوهرت میره سرکار

آره به خدا ناراضی نیستم روحیم خسته شده فقط بابت بهانه گیری بچه ها دیگه تحمل بغضشون از نبود باباشون رو ندارم. 

آره خیلی خوب و مهربونه و با بچه ها بازی میکنه اما وقتی تو شیفت منزل باشه حتما صبح ها برای کار اداری ...

ببین من همسرم خونه هم باشه باز همه چی رو دوش منه همه چی،  بعضی وقتا حتی این فکرشم خسته م میکنه،  خیلی دوست داشتم دو تا بچه داشتم ولی عملا همین یکی رو به چه سختی بزرگ کردم و نه اعصابم میکشه نه مالی میتونیم ساپورت کنیم

ببین من همسرم خونه هم باشه باز همه چی رو دوش منه همه چی،  بعضی وقتا حتی این فکرشم خسته م میکنه، ...

حق دارید واقعا خیلی ها توزندگی سختی میکشن خداوند صبرتون بده 

عزیزم ب امیدخدا درست میشه

انشالله برام دعا کنید امروز اینقدر حالم بد بود همش ذکر یا صبور میگفتم بلکه خداوند بهم صبوری بده. 

محتاجم ب دعاعزیزم براتون صلوات میفرستم

خیلی ممنون خدا خیرت بده منم حتما شما رو در مواقع دعا یاد میکنم عزیزم 🙏🙏🙏🙏