2821
2789
اوووه از تدارکات مادر شوهر جان بهرمند میشوی 

آرهه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کاربریمو حذف کردم  ولی نیاز داشتم نی نی سایتیا دعام کنن دوباره حساب کاربری زدم حلال کنید

میری کربلا؟؟؟؟التماس دعا.....

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
خوبه سبزی نداشتم وگرنه پسرم گف کوکو سبزی بزار .کلا دو تا نصفی هستیم هرچقدم توش تخم مرغ میریزم بازم ش ...

اخه .دختر منم دوست داره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پسر من گوشت اصصصلا نمیخوره چ‌ سفید چ قرمز

بچه ها معمولا بدغذان دختر من ماهی باشه میخوره گوشت قرمز هم کمی میخوره مرغ اصلا مگه کباب باشه و گریل به پسرتون حبوبات بدین جایگزین گوشت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچه ها معمولا بدغذان دختر من ماهی باشه میخوره گوشت قرمز هم کمی میخوره مرغ اصلا مگه کباب باشه و گریل ...

حبوباتم همه رو جدا میکنه اصلا نمیخوره

حبوباتم همه رو جدا میکنه اصلا نمیخوره

😅😅😅🤭چه بد غذا پس لبنات باید بخوره

😅😅😅🤭چه بد غذا پس لبنات باید بخوره

ن‌ فقط عدس و میخوره عدسی درست کنم‌وگرنه لپه لوبیا نخود نمیخوره

اره شیر زیاد میخوره میوه هم زیاد میخوره همین دیگه

🤭🤭🤭بازخوبه یع جیزی میخوره شاه پسر