2777
2789

کوچکترین عکس العملی نشون بدی بدتر میکنن

خودشون چ تحفه ای هستن که به مخلوق خدا میگن زشت!!!

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

☹☹چقد بی ادب 

اول اینک واست مهم نباشه اون بچته پاره‌ی تنته

هرچقدم ک زشت باشن واسه مادر قشنگترین زیبایی روی زمینن بچه ها

درضمن نوزادا اصلا چهرشون معلوم نیست کلی چهره عوض میکنن پسر من روز اول ک بدنیا اومدن همه گفتن شکل خودتع بعد ده روز فتوکپی پدرشوهرم شد تا ۴ ۵ ماهگیش خییییییلیم زشت بود فک کن اگزما هم داشت کلیم جوش زد نمیشد نگاش کنی ولی هی رفته رفته قیافش عوض شد😂

ناراحتی نداره ک هربار گفتن زشته شکل داییشه شکل خودته زشته بگو خداروشکر زشته شکل خودمه و داداشم اگ زشت شکل شما بود چی اونوقت دیگ نمیشد کاریش کرد حداقلش الان ی زشته قشنگه رحمت خدا شکل شماها نشد😌

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
نه فقه زیادی سفیدن خونواده ی من سبزن 

مردم کلی وقت میزارن و هزینه میکنن میرن سولار سفیدن فک میکنن مخلوق برتر خدان والا منم سفیدم هرکی میگه خوشبحالت سفیدی میگم چی داره مگ سفیدی جز اینک زخم بشم جوش بزنم هراتفاقی واس پوستم بوفته خیلی تابلوعه و کلیم طول میکشه تا خوب شع ژن برترع مگ سفیدی انقدددد بدم میاد از ادمای خودشیفته

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫