2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته بی پولی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 75 پست

من افسردگی گرفتم بچم میخواد بره مدرسه هیچی براش نگرفتم کمیته امداد چند روز بعداز رفتن مدرسه لوازم میده ولی هنوز لباسش نگرفتم

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 
واقعا زندگیا سخت شده به خدا اوضاع همه خرابه اونی ک مستاجره اونی ک بچه مدرسه ای داره 😔 خودم چهارشب پ ...

ما دونفری البته حقوق دونفرمون کمه خیلی تمام اضافه کاری همه آیتم ها قطع شدن خالص حقوقم نصفش وامه بقیشم چیزی نمیمونه اونم نصف میدن خیلی میوه شوهرم خریده بود واسه بجه دیروز سه تاشو خوردم دیدم درحال تمام شدنه آخه نخوری هن مریص میشی چی کنیم پس 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم، خیلی گرونی بیداد میکنه.از حالا نگران لباس گرم برای بچه ها هستم. کاپشن دونه ای ۴۰۰تومن.

من اصلا پول هرید لباس ندارم مادرم واسه دخترم میخره دوتالباس خریده بود دیروز گفت ۴۰۰تومن پاش رفته 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
چه خبره ماهی سه میلیون

میگه اموراتم از این خونه میگذره دوتومن بود امسال یه تومن اضافه کرده چون من تنهام خونش امنیت داره حداقل کسی اذیتم نمیکنه 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
میگه اموراتم از این خونه میگذره دوتومن بود امسال یه تومن اضافه کرده چون من تنهام خونش امنیت داره حدا ...

ان شالله سال دیگه خونه خودت باشی عزیزم

آره عزیزم، خیلی گرونی بیداد میکنه.از حالا نگران لباس گرم برای بچه ها هستم. کاپشن دونه ای ۴۰۰تومن.

از دیوار بگیر تمیز هم پیدا میشه جنس خوب 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
من افسردگی گرفتم بچم میخواد بره مدرسه هیچی براش نگرفتم کمیته امداد چند روز بعداز رفتن مدرسه لوازم می ...

شاغل هستید؟اگر نه برید سرکار حتما

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

خیلی سخته نمیشه گذرون کردمنم تحت فشارم

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 
شاغل هستید؟اگر نه برید سرکار حتما

نه عزیزم ما تو یه شهرستان کوچیکیم کار برا زن نیست فقط شاید برج ۳و ۴ که محصولات کشاورزی برداشت میشه کار میکنم بقیه سال هیچی دیگه

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 
عزیزم ببخشید میپرسم اگ دوس داشتی جواب بده درامدتون چقدره هم خودتون هم شوهرتون؟

وآسه من سابق خیلی خوب بود الان چندسالیه خیلی کم کردن. پایه حقوق ۶۵۰۰ هست ولی قسط و وام دارن ۴۷۰۰ اونم فقط نصفشو میدن چندماهه شوهرم ۵۹۰۰ اونم ۱۴۰۰ قسط داره 

نه عزیزم ما تو یه شهرستان کوچیکیم کار برا زن نیست فقط شاید برج ۳و ۴ که محصولات کشاورزی برداشت میشه ک ...

خدا کمکتون کنه عزیزم

انشاالله شغل خوبی گیرتون بیاد زودتر

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
ما هم دو تا بچه داریم یکیش مدرسه میره یکیش پوشکی،  با ۷ تومن  خودم ارشد دارم ولی کار منا ...

من کارمند اما حقوقش همون حقوق پایه تامین اجتماعی هست اضافه کاری و آیتم دیگه ای نداره