2777
2789

حذف کردم خاستم نصب کنم میگه باید تا یه ساعت صبر کنی صبر کردم اینو میگه از دیشب

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم یا شماره تو داری اشتباه میزنی یا خیلی واتساپت نصب کردی و پاک کردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

شمارتو به دقت نگاه کن

البته من یه بار خطم رو گوشی نبود حواسم نبود هی شماره رو زدم آخرش که یادم اومد گفت یه روز باید صبر کنم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
کد اس ام اس نمیشه برات؟ نمیدونم والا لابد بخاطر این طرح احمقانه ی صیانته

ن پیام نمیاد

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

سلام عزیزم یا شماره تو داری اشتباه میزنی یا خیلی واتساپت نصب کردی و پاک کردی

اره خیلی پاک کردم و نصب کردم..باید چیکار کنم درست بشه؟

شاید رفته باشه ولی کلن پاکش کن دوباره نصبش کن دانلودش کن بعدبازبرو توش ولی یه ساعت دیگ برو

اینکارارو کردم ولی نشد همش میگ نمیشه

اره خیلی پاک کردم و نصب کردم..باید چیکار کنم درست بشه؟

۴۸ ساعت بعد درست میشه دیگه هم اصلا دوباره نصبش نکن چون هرچی هی نصب کنی هی به ساعاتت افزایش پیدا می‌کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
۴۸ ساعت بعد درست میشه دیگه هم اصلا دوباره نصبش نکن چون هرچی هی نصب کنی هی به ساعاتت افزایش پیدا می‌ک ...

ممنونم عزیزم❤

ممنونم عزیزم❤

خواهش جانم