2777
2789

سلام دوستان،  

کیا مشکل منو داشتن،  واقعا راهی  نداره نجات پیدا کنم ؟ 

کک منو شدیدا نیش می زنه جوری  که جاش  ورم می  کنه و بدجور  می  خواره،  هر بار هم تا ۳ الی ۴ روز  خارش دارم. حالا پسرمم طفلی  ۲ سالشه، حسابی نیشش زدن. با این که مهمونی  نداشتمو اصلا روستا هم نمیریم نمی  دونم از کجا اومده و نیشمون زده. هر سال یکی  دوبار اینجوری  میشه،ننی دونم شاید از فضای سبز  افتاده به جونمون چون کود می زنن و روی  کودم  کک هست. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

شوهرت کک نداره؟شاید ازون میپرن به جونتون :/

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنت سرویس😂😂😂

چیز دیگه ای به ذهنم نرسید😒🤣

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

من كل خونه رو جارو برقي زدم، تمام خونه و فرشا و لباسا و حاشيه قرنيز ها رو سم كامن زدم، البته اين كار با بچه نميدونم درست باشه يه روز هم بايد از خونه بري بيرون، ما هم مثل شما بوديم

گلعذاري  ز گلستان جهان ما را بس / زين چمن سايع آن سرو روان ما را بس .

کک نیست به نظرم

ما هم اینجوری هستیم پشه که می زنه به بچه ها جاش مثل تاول بزرگ و دردناک می شه 

به خاطر حساسیت پوستی هست 

کرم های افتر بیت و از داروخانه بگیر روی اون دونه بزن خوب می شه مانع خارش هم میشه 

سلام عزیزم ببین شبا مبخوابی پنجره هارو ببند و خودت و بچه ات تو پشه بند بخوابین 

خواهر معلومه کک نزدتا،  کک از پنجره نمیاد، ما طبقه چهارمیم، کک می افته توی  لباس  ادم،  و هیچ جوری  نمیشه جلوشو گرفت 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟