2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه فکری میکردین

249 بازدید | 39 پست

فکر کنین با یع آقا تو خیابون اشنا میشین خودتون ۲۶ سالتونه و اون اقا میگه متولد ۶۴ هستش اما به خاطر فوتبال شناسنامشو عوض کرده و زده۶۶ اما خیلی بیشتر نشون میده شاید ۵۹ و وضعیت مالی عااااااااالی از روز سوم اشنایی که میشه جلسه دوم دیدار میگه تصمیمم ازدواجه چون نظراتمون خیلی شبیه همه اما روز اول گفته چون ازدواج ناموفق داشته ازدواج نمیکنه بهتون بگه یه دختر دارم و یک سال و نیمه از همسرم جدام توی دو شهر متفاوت و ابان ماه از ایران میره یکی دو روز قبلش جدا میشیم سر به سری مسائل لج کردم جدا نشدیم (یکم طولانیه بقیشم مینویسم)

کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙

بی خیال این آدم شو از تو خیلی بزرگتره

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶ سال اختلاف سنی بعد اگر تو مجردی و سابقه ازدواج نداشتی اون هم سابقه ازدواج داره و هم یه دختر داره...دنیای پول و اینام باشه مناسب ام نیسین

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

تو رو خدا دنبال دردسری واسه خودت؟ 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بعد بهش بگی اینستا داری بگه نه داشتم رمزش یادم نیست بعد به صورت اتفاقی اینستاشو پیدا کردم با به عالمه فالور ریکوست دادم قبول کرد فهمیدم جز یه دختر شیش ساله. یه پسر ۱۳ ساله هم داره ریز پستاش تقریبا ۱۳ و ۲۵ هفته پیشم خانمش کامنت گذاشته منم زنگ زدم و دعوامون شد گفتم بهم دروغ گفتی و خیلی حرفای دیگه همش میخواست قانعم کنه خاهش کرد برم بیرون تا ثابت کنه وقتی رفتم برگه که نوشته بودن برای توافقی نشونم داد با خواهرش تماس گرفت و خیلی کارا کرد که ثابت کنه بهم برای پسرشم گفت با هم مشکل دارن 

کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙

حالا اینا له کنار از یه طرف میگه فکرم ازدواجه از یه طرف اصلا پول بهم نمیده 

بعد بهش بگی اینستا داری بگه نه داشتم رمزش یادم نیست بعد به صورت اتفاقی اینستاشو پیدا کردم با به عالم ...

دروغ دروغه،حالا هر دلیلی که براش داره اصلا قابل قبول نیست،هیچ زندگی موفقی با دروغ شروع نمیشه،خدا می‌دونه به خانم بدبختشم چند هزار دروغ تا الان گفته که کار داره به جدایی میکشه

ببین مرد تا جدا نشده هیچ دختری نباید دل ببنده،من مورد دیدم به چشم خودم مرده ،زنه رو با کلی خواهش منت برد صیغه کرد که اره سه ماه دیگه زنم جدا میشه خلاص میشم ازون زندگی بعد تو رو دایم میکنم،سر ماه سوم زنش برگشت ،مرده هم زن صیغه ای رو مثه دستمال کاغذی انداخت دور،گفت تو که می‌دونستی من زن دارم چیکار کنم ازش دو تا بچه دارم نمی‌خوام بچه هام بی مادر بشن و ...

دروغ دروغه،حالا هر دلیلی که براش داره اصلا قابل قبول نیست،هیچ زندگی موفقی با دروغ شروع نمیشه،خدا می‌ ...

ارع میدونم یه ادم بسیااااااار زبون بازم هس خیلی حرفه اییع اما از یع طرف دوس دارم با یه ادم پولدار که مدام التماسمو کنه ازدواج کنم اینم دقیقا مدام التماسمو میکنه و خیلی خوب بلده وقتی عصبیم ارومم کنه اما وقتی اینارو میزارم کنار هم با خودم میگم شاید حتی ازدواجی بودنشم دروغه

حالا اینا له کنار از یه طرف میگه فکرم ازدواجه از یه طرف اصلا پول بهم نمیده 

اوه پس بگو بخاطر پول بهش اصلا تمایل پیدا کردی میگم آخه

هیچ دلیلی نداره هیچ پسری قبل از ازدواج به تو پول بده،اینو آویزه گوشت کن،اونی که بی نسبت فامیلی بهت پول بده،انتظار دیگه ای هم ازت داره