2777
2789
عنوان

فرهنگ کتاب خوانی

48 بازدید | 10 پست

بچه ها من تو اینستام درباره کتابایی که میخونم استوری میزارم متن و تحلیل و نظر راجب کتاب 

اکثرا کتابای فلسفی 

ولی حس میکنم محتوایی که میزارم جذاب نیست برای مخاطبینم 

حس بدی میگیرم جدیدا 

دوس ندارم برای شو آف کتاب بزارم واقعا دوس دارم یاد بگیریم و اینا 

نظرتون چیه ؟

متاسفانه اینستا تو این مورد ناامید کننده است و این محتوا کمتر مخاطب داره.

اگر دنبال بحث و تبادل نظر با بقیه درباره کتاب ها هستی،گود ریدز خیلی مناسب تره چون کلا محیط افراد کتابخونه

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
متاسفانه اینستا تو این مورد ناامید کننده است و این محتوا کمتر مخاطب داره. اگر دنبال بحث و تبادل نظر ...

اون چیه 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک اپلیکیشن که کلا بر محور کتاب هست. میتونید درباره کتاب هایی که خوندید نظر بدید،امتیاز بدید،و از نظرات و امتیازات بقیه برای انتخاب کتاب استفاده کنید و.....

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
مرسی گلم چجوری باید با این برنامه کار کنم 

تو نت سرچ کنید نصب گودریدز. دانلودش کنید،نصب کنید. کار باهاش هم زیاد پیچیده نیست

عالیه  من الان نصبش کردم ولی بلد نیستم چجوری واردش شم

آهان دفعه اول که میخواید وارد بشید احتمالا فیل تر شکن میخواد. بعدا دیگه خودش باز میشه

با شماره تلفن نمیشه وارد شد؟؟؟ انگار فقط ایمیل 

یادم نیست دقیقا. ولی فکر کنم منم اولین بار با ایمیل وارد شدم.