2777
2789

یه سگ دوروبرخونمون زندگی میکنه حدود۲ساله اینجاست کمرش زخم شده توزخمش کرم زده کسی میدونه چه پمادی براش بگیرم پول دامپزشک واینچیزاندارم دلم خیلی براش میسوزه

اینو باید باید ببری دامپزشکی

کرم زدگی رو فقط دامپزشک بلده 

کاش شهر ما بودی 

یکی هست اینجا خیلی خیره پول خیلی کمی میگیره واسه دامپزشکی

تروخدا تونستی ببر گناه داره به دکتر هم بگو هزینشو ندارم میشه مثلا دو جا دو جا بدم پول رو یا نه 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دامپزشک

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

الهی بگردم براش، پماد انتی بیوتیک باید براش بزنید ولی یه سری مراحل داره که فکر نکنم بتونید تنهایی انجامش بدین، نمیشه زنگ بزنید چندتا دامپزشکی بگید اینجوری شده شاید حمایتی قبول کنن درمانش کنن

مامانِ یه هاپو کوچولو 🐶❤️ 
اینو باید باید ببری دامپزشکی کرم زدگی رو فقط دامپزشک بلده  کاش شهر ما بودی  یکی هست این ...

این سگه بزرگه نژادروتوایلره بامن اصلاجایی نمیادبعدم هزینه دامپزشک ندارم خودم اگه میشدیه پمادمیگرفتم میزدم

بتادین گرفتم بااب قاطی کردم ریختم روزخمش فایده نداشت پمادتتراساکلینم زدم فایده نداشت کرمهانفوذکردن توزخمش عمیق شده

این سگه بزرگه نژادروتوایلره بامن اصلاجایی نمیادبعدم هزینه دامپزشک ندارم خودم اگه میشدیه پمادمیگرفتم ...

الهی بمیرم براش 

زنگ بزن به پناهگاهی جایی از شهرتون بگو کمکت کنن تروخدا 

همینطوری براش درمان نزن این بچه گناه داره تروخدا ببرش به جایی برای کمک و دامپزشکی

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
الهی بمیرم براش  زنگ بزن به پناهگاهی جایی از شهرتون بگو کمکت کنن تروخدا  همینطوری برا ...

خودم دلم براش کبابه همین کارهایی هم که کردم خیلی برام سخت بودبه داروخونه گفتم گفت بایدبیاریش منم نتونستم ببرمش هم ماشین کسی سوارش نمیکنه هم بامن اصلانمیادفقط نگامیکنه دلم اتیش میگیره براش هزینه هم زیادداره

خوب برو دارو خانه دامپزشکی بگو 

سم کرم و عفونت حیوان میخوام بهت میده 

پوردی هست عین ارد بریزی رو زخم همه کرمها خفه میشن و میریزن بیرون 

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹