2777
2789
عنوان

معرف ازدواج اراک

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 50 پست
اراکی  خودت؟؟؟؟ نظرت درمورد دکتر بنیامین رحمتی چیه دکتر جراح بینی

برو دکتر زمانی 

دکتر کوخایی هم خوبه  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اراکی اینجا نباشه ولی مردمانش جالب نیستن شهر مرده هاست

من اراکیم تشبیه جالبی نبود😐😐😐

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اراک خیلی جای بدبه وااای

میشه بگی کجای ایران خوبه!؟

یا میگید تبریزی بده یا میگید شمالی بده یا اصفهانی یا کرد یا اراک یا........

فقط تهران خوبه!؟

یا فقط جایی که شما توش زندگی میکنید و اصالت دارید؟؟

با این حرفاتون باعث خیلی چیزا میشید

متاسفم براتون!

شرآیطِ سخت آدمای قوی میسآزه💪💛جدید نیومدم ولی اومدم از نو شروع کنم🥰
برو دکتر زمانی  دکتر کوخایی هم خوبه  

گرونن رحمتی میشانسی دیدم فقط ازچندتا شون  سوراخ بینی مث هم نیست بعضیاشونم عالی موندم 🥺

زمانیم همینه 

کوخایی نمیدونم ندیدم

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
میشه بگی کجای ایران خوبه!؟ یا میگید تبریزی بده یا میگید شمالی بده یا اصفهانی یا کرد یا اراک یا..... ...

من در مورد هیچ جای ایران نظری ندارم چون اکثرا خوبن و میگم همه جا خدب و بدداره ولی امان از اراک اونجام بازم خوب و بد داره ولی جز شهرهایی که توش خصوصیات بد غالب به خوب

من در مورد هیچ جای ایران نظری ندارم چون اکثرا خوبن و میگم همه جا خدب و بدداره ولی امان از اراک اونجا ...

این که یه اراکی باهات بد بوده

دلیل نمیشه بخوای غالب خوب به بد رو بگی!

شرآیطِ سخت آدمای قوی میسآزه💪💛جدید نیومدم ولی اومدم از نو شروع کنم🥰
گرونن رحمتی میشانسی دیدم فقط ازچندتا شون  سوراخ بینی مث هم نیست بعضیاشونم عالی موندم 🥺 زمانیم ...

رحمتی نشنیدم دوتا از دوستام رفتن کوخایی کارش خوب بوده 

خدا لعنت کنه این تفکرات رو که باعث دل شکستگی کل آدم شده!

ما نمی تونیم این تفکرات پوچ رو از بین ببریم بزار تو افکار خودشون باشن و فکر کنن که اونا خوبن 

یه جمله هست که میگه ما آدم ها دقیقا چیزهایی رو توی وجود بقیه میبینیم که توی وجود خودمون هم هست کسی دیگران رو بد می بینه که اون بدی ها در وجود خودش هم هست