2777
2789
چند روز شمال بودیم و دیروز برگشتیم یعنی ممکنه از ویلایی که گرفتیم باشه؟ اصلا بالش و پتوهای اونجارو ا ...

اگه اون اطراف دامداری چیزی بوده آره

کک فقط تو پتو نیس که میپره تو لباس قایم میشه بی پدر😂🚶🏻‍♀️

اگه نمیتونی برای عقیده و سلیقم احترام قائل باشی به نظرت احتیاجی ندارم:)
چند روز شمال بودیم و دیروز برگشتیم یعنی ممکنه از ویلایی که گرفتیم باشه؟ اصلا بالش و پتوهای اونجارو ا ...

چون شمال بودی احتمالا دراکولا نیش زده درد نداره؟؟

برو دارو خانه بگو برای نیش زدگی حشره کثیف میخواهم یه پماد حاوی انتی بیوتیک میده اسمش نمیدونم یدونه هم انتی هیستامین بخور

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کک یا ساس باشه با خودت نبری خونه که زندگیت رو داغون میکنه

ای وای چکار کنم

وقتی برگشتیم تمام لباسامون چه اونایی که استفاده کردیم چه اونایی که استفاده نشد همرو شستیم یعنی فایده نداره؟

البته از دیروز تا حالا فقط همین یه تیکه گردنمه بقیه بدنم شکر خدا نشده

|•همون بگویاسی•|   goftino.com/c/xJbnEE    |••| |••| |••| 

کک بیشتر بدن میزنه کک نیست

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
چون شمال بودی احتمالا دراکولا نیش زده درد نداره؟؟ برو دارو خانه بگو برای نیش زدگی حشره کثیف میخواهم ...

درد داره انگار یکی نیشگون یا چنگ گرفته باشه اون حالتی درد داره

شایدم دراکولا زدتت

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
درد داره انگار یکی نیشگون یا چنگ گرفته باشه اون حالتی درد داره

همونه عزیز برو پماده رو بخر عفونت نکنه 

منو زده بود بعد هی ورم کرد و عفونی شد بدنم حساسیت داد به نیشش

اگه اون اطراف دامداری چیزی بوده آره کک فقط تو پتو نیس که میپره تو لباس قایم میشه بی پدر😂🚶🏻‍♀️

نه ولی خیلی به دریا نزدیک بود

همونه عزیز برو پماده رو بخر عفونت نکنه  منو زده بود بعد هی ورم کرد و عفونی شد بدنم حساسیت داد ...

مرسی از راهنماییت حتما تهیه میکنم

تاجایی ک من دیدم جای نیش دراکولا هست...یک حشره هست ک جاهای مرطوب شمال هست و خیلی احساس درد و سوزش میکنه.بزن نت ببین جاش مثل همونا هست یا نه چون تو عکس ک شبیه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
دیروز از شمال برگشتیم بین راه رفتیم بغل یه رودخونه ناهار خوردیم از اونجا این شکلی شد اصلا هم نمیخاره ...

حشره دراکولا

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.