2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من نوزاد نیست ۱۱ماهشه 

ولی تا ۴ ماهگی کولیک داشت و اصلا خواب نداشت تا ساعت ۲،۳حتی ۴نصف شب گریه میکرد تا بخوابه 

از ۴ماه ب بعد بهتر شد ، اولین دندوناش ۶ماهگی دراومد الان ۸تا دندون داره 

خوب شیطونه ولی متاسفانه رو پاش وایمنیسه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
دختر من نوزاد نیست ۱۱ماهشه  ولی تا ۴ ماهگی کولیک داشت و اصلا خواب نداشت تا ساعت ۲،۳حتی ۴نصف ...

مال من سه ماهس، از اول تولدش تا الان اصلا روزا نمی تونه بخوابه الان کمی بهتر شده شاید توی طول روز نیم تا یک ساعت بخوابه، اما چون خوابش میاد و نمی دونم چرا نمی تونه بخوابه خیلی نق نق می کنه 

تا ‌10پیش گوستم کنده بود بردمش دکتر بهش قطره رفلاکس می دم بهتره 

از تولد تا دوماهگی هم روزا حتی دوثانیه نمی شد زمین بزاریش مدام باید راهش می بردی من با کمک جاریم تا این جا اومدم🤓

اما از اول ساعت 11می خوابید تا 6یا7صبح

مال من سه ماهس، از اول تولدش تا الان اصلا روزا نمی تونه بخوابه الان کمی بهتر شده شاید توی طول روز نی ...

خوب خدا رو شکر ، کم کم بهترم میشه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

[QUOTE=252024103]خوب خدا رو شکر ، کم کم بهترم میشه[/QUOTE انشاالله که بهتر بشه هم‌ می ترسم قطره ول کنم باز گریه هاش شروع بشه راستی دوتا سوال دارم 

اول اینکه بچتون رو از چند ماهگی غذا دادین 

و دوم اینکه از چند ماهگی دمر انداخت

بچه از لحظه ای که باردار میشی دردسره تا لحظه ای که دورازجون شما آدمو بذارن تو قبر هیچوقتم خوب نمبشه

باز باید گفت خداروشکر که سالمن، منم این قدر خسته شدم یعنی هیچ کس درکم نمی کرد این قدر با شوهرم دعوام می شد، خیلی سخته مدام بچه رو راه بری که گریه می کنه و به ساعت نگاه کنی که شب بشه تا بخوابه ولی وقتی می بینی سالمه میگی خداروشکر رررررر اینا گذراس

باز باید گفت خداروشکر که سالمن، منم این قدر خسته شدم یعنی هیچ کس درکم نمی کرد این قدر با شوهرم دعوام ...

خداروشکر که الان وضعیتتون خوبه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.