2777
2789

منو دوستم با دوچرخه از جلوی پیرا داشتبیم رد میشدیم بعد من باید ترمز میکردم پسره رد شه ولی یهو سرعتمو زیاد کردم رد شدم. بعد این یاروعه میشناسمش شنیدم خیلی عوضیه. باز چند دقیقه بعد دوباره از جلومون سبز شدن یکیشون ایم اونو صدا زد بعد دوستم میگه به ما اشاره کردن. الان این اتفاق افتاده خیلی زشته؟؟ 

وات 

کجاش زشته

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پیچ در پیچ شد🥴

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

با اجازه اسی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9365679/بنظرم-بیشترین-تاثیر-تو-چهره-رو-چشم-داره-عکس

بچه ها لطفااا اگر خواستین عکسامو ببینین تو این تاپیکم ولی لطفااااا برا تاپیک گزارش بزنین همتون بعد دیدن تا بترکه لطفا حتما 

عکسام هست نمیخوام بمونن تا فردا ک تاپیک حذف باز بشه   

صفحه ۲ ۳  عکس گذاشتم 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

چند سالته؟ 

نه چرا زشته؟ 

هزارتا حرف میزنن کلا پسرا متلک میندازن بذار بگن مگه هرچی اونا بگن همونه؟ 

نه تنها حرف این پسرا حرف مردم هم برات بی اهمیت باشه و روی خودت و زندگی تاثیر نداشته باشه و باعث مختل شدن زندگیت نشه و اعصابت خورد نشه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷