2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

164 بازدید | 14 پست

نامزدم سربازه زندانه خودتون ک میدونین زندان کثیفه😭بعد گف ک12روزه یه دونه زیگیل تناسلی زده نمیدونم باید بهش بگم چیکار کنه ک بیشتر نشه اگه راهی هست بگین تا زود درمان بشه😭😞

تعداد رای : 6
نظرسنجی
😞
2
33%
😭
4
66%

چ بد   

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زگیل تناسلی مگه راه انتقالش رابطه نیست؟؟

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

قبل ازینکه کاملا درمان نشده اصلا رابطه نداشته باشین.اگر هم خواستید داشته باشید حتما با کاندوم.بله برای اقایون راحت درمان میشه ولی اگر انتقالش بدن به شما خیلی سخت هست.اگر هم رابطه دلرین حتما خودتون چک کنید که ویروسش نباشه تو بدنتون واکسنشم بزنید

زگیل تناسلی مگه راه انتقالش رابطه نیست؟؟

نه چون یه ماه تو زندانه اصلا نتونسته بیاد بیرون💔از یه دکترم پرسیدم گفت ب خاطره کثیفی اونجاست بعد گفت باید لیزر اینا بشه😐🤦🏼‍♀️

قبل ازینکه کاملا درمان نشده اصلا رابطه نداشته باشین.اگر هم خواستید داشته باشید حتما با کاندوم.بله بر ...

نه خداروشکر اصلا یه ماه اینجا نبوده از خودم مطمعنم فقط میترسم واسه خودش بدتر بشه

نه خداروشکر اصلا یه ماه اینجا نبوده از خودم مطمعنم فقط میترسم واسه خودش بدتر بشه

عزیزم این بیماری ۸ ماه دوره پنهان داره وقتی میگیری ممکنه تا مدتها حودش رو نشون نده و تو یه شرایط که سیستم ایمنیت بیاد پایین عود کنه.در هر حال پیشگیری بهتراز درمان هست

نه چون یه ماه تو زندانه اصلا نتونسته بیاد بیرون💔از یه دکترم پرسیدم گفت ب خاطره کثیفی اونجاست بعد گف ...

ای وای پس نمیدونستم.... ممنون که گفتید....حواسمون رو جمع کنم برا دستشویی عمومی

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

عزیزم حتما باید بری پیش متخصص و معاینه بشی عزیزم

چون تشخیص زگیل به این راحتی ها نیست 

بعدشم اگه خدایی نکرده زگیل باشه تا بدتر نشده باید درمان بشی 

میخوای من دکتر خودمو بهت معرفی کنم برو پیشش

خیلی دکتر خوب و با تجربه ایه

تو درمان این بیماری هم خیلی ماهره

دکتر مریم حاتمی

آدرس سایت: https://drmaryamhatami.com/

نوبت دهی: 09123050624