2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه عالی من خودم رفتم پیشش من 5 ساعت راه رفتم از ظهر تا شب ساعت 8 ک نوبتم شد تو مطبش هممممه عالی و راضی بودن ولی گفت منو عمل نمیکنه گفت مسخرم کردی😂خیلی خوش برخورد بود بهتر از پوستچی و بقیشه

عالیه عالی من خودم رفتم پیشش من 5 ساعت راه رفتم از ظهر تا شب ساعت 8 ک نوبتم شد تو مطبش هممممه عالی و ...

چرامگگ بینی من گوشتی بود قبول‌کرد خوب‌کوچیک‌میکنه‌بنظرت؟

بینیروخوب کوچیک میکنه ودستغیب چطوره؟

طبق چیزایی ک توی پیجشون دیدم بهتر از دستغیب هست. بیشتر کوچیک میکنه تا اون. ولی اگه میخوای بینیت کوچیک بشه برو خسرو خسروی.کوچکترین سایزی ک میشه عمل میکنه

چرامگگ بینی من گوشتی بود قبول‌کرد خوب‌کوچیک‌میکنه‌بنظرت؟

من بینیم مشکلی نداره سرشو دوست نداشتم گفت الکی زیر تیغ نرو من میخام پولمو بگیرم ولی الکی عمل نکن مشکلی نداری حتی عکس سه بعدیم گرفتم تو مطبش، کارش عالی و تمیزه من دوست داشتم من چندتا رو رفتم دیدم این بهترین بود واقعا

طبق چیزایی ک توی پیجشون دیدم بهتر از دستغیب هست. بیشتر کوچیک میکنه تا اون. ولی اگه میخوای بینیت کوچی ...

وای ن توروخدا رفتم ویزیتم دم در گرفتم مریضاشو ک دیدم حتی نرفتم تو مطب پیش دکتر افتضاح بودن زنه نمیتونس نفس بکشه یکیش تا به تا اصن یه وضعی