2777
2789

چ نظری بدیم..میخوای طلاق بگیری..منم تصمیمم طلاقه اما چطورشو نمیدونم دلیل محکم ندارم جز زندونی شدن تو خونه ک فک میکنم دلیل محکمی نیس

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳سال خونه مادرم هستم قاضی رای به نفع من داده ولی همسرم اعتراض زده فعلا دادگاه تجدیدنظر

مشکلاتی که داره بخاطر اعتیادش و اینکه این اواخر خیلی بدتر شده بود و یدفعه مشتی لگدی چیزی میزد ولی بعدش پشیمون میشد

تو این سه سال اصرار داره که برگردم به زندگیم  ولی شرط منو قبول نمیکنم بهش گفتم بهم حق طلاق بده برگردم ولی نمیده البته بگم مشکل ناباروری هم داره گفتم من از حق مادر شدنم میگذرم بهم حق طلاق بده باهم زندگی کنیم ولی میگه نه فقط برگرد زندگی کنیم حالا نظرتون میخوام بنظرتون بدون حق طلاق برگردم باهاش زندگی کنم یا نه

۳سال خونه مادرم هستم قاضی رای به نفع من داده ولی همسرم اعتراض زده فعلا دادگاه تجدیدنظر مشکلاتی که د ...

اصلا..اعتیادم داره ی بلای سرت میاره..

تا قهری هزارتا شرط بزار قبول نکرد بگو همینکه هس میخوای برگردم قبول کن نمیخوای هم من میرم طلاق میگیرم

مهرتو و نفقه رو بگیر ازش

دلیل هم داشته باشی هیچ وقت حق با زن نیس هیچ وقت

ینی زن طلاق بخواد طلاق نمیدن؟؟؟

مثلا اول مهریه رو بگیرم بعدم بگم تفاهم نداریم 

اصلا..اعتیادم داره ی بلای سرت میاره.. تا قهری هزارتا شرط بزار قبول نکرد بگو همینکه هس میخوای برگردم ...

مبگه ترک کردم 

نفقه و اجرت المثل اینا رو بخشیدم مهریه هم فقط ۱۰۰گداشتم اجرا مابقی بخشیدم ک اونم قسطی میده

مبگه ترک کردم  نفقه و اجرت المثل اینا رو بخشیدم مهریه هم فقط ۱۰۰گداشتم اجرا مابقی بخشیدم ک اون ...

۱۰۰تا سکه

چرا بخشیدی؟؟

راهش طولانی خیلی  من الان با پرونده پزشکی دارم جدا میشم ۳سال هنوز نتونستم جدا بشم

وای نگو..من فک میکردم فوقش ی هفته طول میکشه

ایشالا ک توافقی جداشیم