2777
2789
شک نکن الان به چیز خوردن افتاده

دقیقاااا

دیگه کی دستور قتل مردم یمنو بده؟

کی آتیش بندازه به جون خاور میانه و خاور دور

دیگه کی به بچه های نپال و آفریقا گشنگی بده

کی خون فلسطینیا رو بکنه تو شیشه

تیکر برای رسیدن به هدفمه:))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم نه 😐 به نظرم اونایی که این دنیا خوش شانس بودن زندگی بعدی هم خوش شانس تر هستن 

فکر نکنم شکم سیر  قدرت، قلب عین سنگ میکنه ادم میتونه خیلی از کارهای عیر انسانی انجام بده 

چقدر حق ناس گردنش چقدر خون بی گناه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

نمی‌خوام موج منفی بدم بهت عزیزم ولی نی نی یار تاکید کرد هرکسی درموزدش تاپیک بزنه و در مورد آقای جنتی چیزی بگه صد در صد تعلیقه .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
دقیقاااا دیگه کی دستور قتل مردم یمنو بده؟ کی آتیش بندازه به جون خاور میانه و خاور دور دیگه کی به ...

کی اسراعیل رو بندازه ب جون خاورمیانه؟

کی اعتلاف عرب تشکیل بده جونای مارو ب کشتن بده؟

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
نمی‌خوام موج منفی بدم بهت عزیزم ولی نی نی یار تاکید کرد هرکسی درموزدش تاپیک بزنه و در مورد آقای جنتی ...

کلا بحث سیاسی ممنوعه⁦🖐🏻⁩😂

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
کلا بحث سیاسی ممنوعه⁦🖐🏻⁩😂

چون سیاسی میشه 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
نه بابا من حوصله ندارم انقد زندگی کنم 😐 آدم خسته میشه دیگه 

اتفاقا من دوست دارم انقدر زندگی کنم اما به شرطی ک مث الیزابت و همسن و سالهاش ؛ هوش و حواسم سرجاش باشه؛ و توانایی انجام کارامو داشته باشم 

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️