2777
2789
عنوان

دوستم بچش دنیااومده تبریک بگم؟

100 بازدید | 2 پست

از ابتدایی باهم دوستیم خیلی ساله باوجودهمه چیز درس مشغله دور ودورا حال هم میپرسیدیم تااینک تو یک گروه با یکی دیگ از دوستام غیبت منوکردن البته اونیکی دوستم غیبت ورد این تایید کردوخندید بعدم ک پرسیدم چرا زد ب دیوارحاشا چتارونشونش دادم دیگ سعی کردمنوقانع کنه ک من کلا قبل بارداریم حذفش کردم برای همیشع خبریم نداشتم ازش تااینک پسرم دنیااومد اومد تلگرام تبریک گفت وچندتاسوال پرسید ازدکتروزایمانم وعکس پسرموخواست خلاصه دیگ همونجا چت ماتموم شد الان بچش دنیااومده فک کنم ۳ماهش باشه جوری ک شنیدم بنظرتون تبریک بگم؟اصلا دلم نمیره ک بهش یه تبریک ساده بگم ازطرفی دلم ریخت خودشونمیخاد بچشو ک میخاد دلم میخاداسمشوبدونم شکلشوببینم نمیدونم البته قبلا تویه مراسمی دست مادرشوهرش دیدم بچه رو ولی درکل چ کنم تبریک بگم یانه؟

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.