2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلاس زبان جدا میرفتم. 

تقریبا ۸۰ در صد هم مدرسه ای هام هم جدا میرفتن. 

از نظر دوست شدن هم عادی بودن. 

من خودم بیشتر با دوستام کتاب خونه می‌رفتیم 

تو خونه درس نمی‌خوندم.

یه موقع میبینی یکساعت. یه موقع هم از صبح تا غروب.مثلا فصل امتحانات یا آزمون ها مشترک با بقیه مدارس سمپاد بیشتر میخوندیم

من کلاس زبان جدا میرفتم.   تقریبا ۸۰ در صد هم مدرسه ای هام هم جدا میرفتن.  از نظر د ...

چقدر خوب که تو کتابخونه درس میخوندید. حیف من اکثر دویتام خونه هاشون دوره نمیتونم زیاد قرار بزارم

چقدر خوب که تو کتابخونه درس میخوندید. حیف من اکثر دویتام خونه هاشون دوره نمیتونم زیاد قرار بزارم

من یا با  دوستام کتابخونه بودیم یا دوستان پیش من یا من خونه اونا.  

۵ سال همینجوری درس خوندیم حتی بعد انتخاب رشته هر کدوم یک رشته متفاوت بودیم ولی بازم عمومی ها رو با هم میخوندیم تخصصی ها هم تو یک اتاق با هم بودیم.  

خداروشکر نتیجه هم همیشه مطلوب بود و رتبه های خوبی تو آزمون ها و کارآزمون ها داشتیم. 

بنظر من درس خواندن گروهی خیلی بهتره. 

من یا با  دوستام کتابخونه بودیم یا دوستان پیش من یا من خونه اونا.    ۵ سال همینجوری ...

اره واقعا اینطوری بهتره. کاش منم بتونم با یه اکیپ بریم تو کتابخونه درس بخونیم. یه کتابخونه نزدبک خونه ما هیت ولی فقط یکی دونفر خونشون نزدیک ماست

اره واقعا اینطوری بهتره. کاش منم بتونم با یه اکیپ بریم تو کتابخونه درس بخونیم. یه کتابخونه نزدبک خون ...

خب ما هم کلا سه نفر بودیم که همیشه بودیم 

در نهایت من رفتم ریاضی اونا یکی تجربی یکی انسانی. .

من فرزانگان پنج تهرانم

دوره اول

فوق العاده سطح زبان بچه ها بالاست

و حالا باز هم تعیین سطح انجام میشه

و بچه های هر کلاس به سه گروه

A _ +A _ B تقسیم میشن

@زهرا۱۵۳ سابقم🥲  https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴🏻ناشناسم ✨🤍