2777
2789
سلام....من امروز رفتم دکتر...برام سونو واژینال انجام داد گفت جنین تشکیل شده ولی سن حاملگیت پنج هفته و دوروزه....در حالیکه من امروز طبق پریودی هفت هفتم تمام شده...لکه بینی هم دارم .....کسی اینجوری بوده که تو سونوی بعدش نی نیش رشد کرده باشه؟
Lilypie Third Birthday tickers

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان آیناز اصلا ترس به خودت راه نده برا منم دقیقا همین اتفاق افتاد تو هفته 7 بودم گفت سونو نشون میده تو هفته 5 هستی جنینت رشد نکرده و احتمال موندنش کمه. من و شوهرم اونقد غصه خوردیم دوهفته دلمون خون بود تا اینکه بعد از دوهفته رفتیم پیش ی ه سونوگرافی خوب که بهمون گفت نرماله و قلبش همون دوهفته پیش هم تشکیل شده بود. فقط یه نصیحت الان اصلا روحرفشون حساب نکن و نترس. درضمن منم لکه بینی داشتم که برطرف شد
تو خدایی هستی که میدونی هر چیزی رو چه موقع به بنده هات بدی و زندگی شون رو با یه نیم نگاهت از این رو به اون رو کنی.. بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات....
آره همینطوره خودتو بیخود نگران نکن تا هفته یازدهم که بری سونو سلامت جنین هیچی قابل قضاوت نیست اینا بیخود به خودشون اجازه میدن تو این مرحله قضاوت کنن. از من بشنو اصلا خودتو نگران نکن .اتفاقا دیشب یادمون افتاده بود که چقد دکتره و سونوگرافی اولی بیخود لرزه به دلمون انداختن. دکتره که گفت احتمال موندن نی نیت اونقد کمه که اگه موند نذر بده ببین وجدانا چقد با اطمینان نظر میداد
تو خدایی هستی که میدونی هر چیزی رو چه موقع به بنده هات بدی و زندگی شون رو با یه نیم نگاهت از این رو به اون رو کنی.. بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات....
عزیزم به نظرم اگه می تونی دکترتو عوض کن، این دکترایی که تو مطب سونو می کنند می خوان به هر بهانه‌ای سونو انجام بدن.. که این اصلا درست نیست... من دکترم می گه تو بارداری بین 5 تا 6 سونو باید انجام بشه نه بیشتر...