خانم_دکتر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 253 عنوان بیاید کتاب روانشناسی معرفی کنید من عاشق کتابم لطفا 218 بازدید | 19 پست من خیلی کتاب می خونم ولی بازم سیر نمیشه یک کتاب نخونده کتاب بعدی من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚 1401/06/18 | 14:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 15063 انسان در جست و جوی معناخرده عادت هااشتباهات یک زنچگونه در این دنیای مزخرف ، انسان بمانیم // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
خانم_دکتر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 253 انسان در جست و جوی معنا خرده عادت ها اشتباهات یک زن چگونه در این دنیای مزخرف ، انسان بمانیم ممنونم ❤کتاب فلورانس اسکاول شین خیلی خوبه اگر دوست داشتی بخونید من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 15063 ممنونم ❤ کتاب فلورانس اسکاول شین خیلی خوبه اگر دوست داشتی بخونید خواهشچهار اثر و میگید ؟ // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
خانم_دکتر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 253 خواهش چهار اثر و میگید ؟ بله جا انداختم😂 من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
مانند__ماه عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1924 تکه هایی از یک کل منسجم محشرهههههههههههنیمه تاریک وجود شفای کودک درون کتابای باربارا دی آنجلیس یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
خانم_دکتر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 253 تکه هایی از یک کل منسجم محشرههههههههههه نیمه تاریک وجود شفای کودک درون ک ... مرسی عزیز من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
yasgol76 عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3677 مرسی عزیز کتاب قدرت ذهن ناخودگاه شماعالیه حتما بخونین حتما
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10526 کتاب روانشناسی زرد فقد نخون خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂قربون عشقم برم🫂🙈❣️کنارت میمونم هرگز ترکت نخواهم کرد دوست دارم💘🤍🫂😔
ستاره_روشنا عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6732 شفای زندگیماندن در لحظه آخرخودت را به فنا ندهشفای دروناثر سایه بهترین نسخه خودت باش🤞
خانم_دکتر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 253 کتاب روانشناسی زرد فقد نخون یعنی چی فقد نخون؟ من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 55570 والدین سمیکه الان مشغول خوندنشم،بعداون هم میخوام چگونه کمالگرا نباشیم روشروع کنم. خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خانم_دکتر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 253 ممنونم از همتون من خودمم دارم دولت و فرزانگانی رو می خونم به نظرم قشنگه یک کتابم بود فقط شنیدم قشنگهکتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست کسی خونده؟ من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10526 یعنی چی فقد نخون؟ چون بیشتر از این که منفعت داشته باشن آسیب زننده هستن کتاب هایی که بهت یاد میده کمال گرا بشی بیشتر از ظرفیت خودت آرزو و رویاپردازی کنی مثل قانون جذب راز چهار اثر و........من چند تا مثال برات میارم خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂قربون عشقم برم🫂🙈❣️کنارت میمونم هرگز ترکت نخواهم کرد دوست دارم💘🤍🫂😔
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10526 خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂قربون عشقم برم🫂🙈❣️کنارت میمونم هرگز ترکت نخواهم کرد دوست دارم💘🤍🫂😔