سلام خانما میگم یه خانم هستش از فامیل هامون ۱۳ سال میشه بچه دار نمیشه ما افغانیم شوهرش ممکنه بخاطر فرزند باز ازدواج کنه هر راهی بگین رفته جز راه های گیاهی میگم قسم تون میدم اگه کسی جواب گرفته با راه هایی بگه
من ۱۰ماه داروی کمک باروری کمکم نکرد رفتم عکس رنگی از رحم که مشخص شد لوله های فالوپم مسدوده با همون عکس باز شد ماه بعدش بدون دارو باردار شدم الان دخترم ،۷ماهشه.
خب گیاهی انتظار داری با جوشانده گل ختمی باردار بشه؟ باید بره دکترا پیدا کنن علتشو پیدا نکردن ای وی اف کنه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه گلم،با سونو مشخص نمیشه.فقط با عکس رنگی مشخص میشه.این روش هم یه روش تشخیصی هست و هم درمانی.ک خدارو شکر ب رفع مشکل من کمک کرد.و اگه نمیرفتم قطعا الان باردار نبودم چون مسدود بودن لوله فالوپ باعث میشه تخمک بعد آزاد سازی ب اسپرم نرسه و قبل محل انسداد از بین بره.
نه.حتی اینو بگم که باداروهای کمک باروری و آمپول آزاد سازی باید ترشحات تخمک کذاری زیاد شه من ترشحات یا اصلا نداشتم یا خیلی کم بود.حالا نمیدونم ب انسداد لوله ربط داشت یا نه.