2777
2789

یک ختم برای ازدواج خوب و عالی که ازش نتیجه دیدین یا کسی دیدین نتیجه دیده باشه بگین لطفا یک صلوات هم براتون میفرستم

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک هرکاری کردم نشد.چله بسم الله.حدیث کسا.زیارت عاشورا.نماز جعفر طیار و.. تا خدا نخواد نمیشه

انشالله بزودی بختتون بازشه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یکی به من گفته بود ۷ روز هر روز ۷ بار یاسین خونده

یا یکی دیگ نادعلی خونده بود نتیجه گرفته بود

من هم با چله ی گنج العرش یه خاستگار پیدا کردم ولی خب روم نشد بگم میخام پسرتو ببینم چجوریه چون مادر پسره منو پسندیده بود نه خودش

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

سوره طه خیلی خواستگار بیاره سوره مریم هم خواستگار خوب برات میاد

چله طاها گرفتم ، یک خانومه ای از مامانم شماره گرفت واسم ولی دیگه رفت که بیاد

چله گرفتع یعنی ۴۰ روز

آره حواسم نبود به خاطر همین پاکیدم سریع

چله طاها گرفتم ، یک خانومه ای از مامانم شماره گرفت واسم ولی دیگه رفت که بیاد

۲۱ روز سوره طه خیلی خوبه عزیزم من خودمم مجردم اما هر بار امتحان کردم خواستگار اومده هر چند خوب نبودن😂 ولی اومده سوره مریم هم یه خواستگار خوب میاد.

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

حالا یه چیزی که تو نی نی سایت دیدم و تاریخش فرداس بهت میگم بیا فردا انجام بدیم میگن اگه ۱۳ صفر یه وسیله مربوط به حاجتت بگیری انشاالله که به زودی حاجت روا میشیم مثلا یه حلقه یا یه کله قند کوچیک برا سر عقدم یا یه همچین چیزی جتما فردا انجام بده منم برات دعا میکنم تو هم برای من دعا کن❤️

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
حالا یه چیزی که تو نی نی سایت دیدم و تاریخش فرداس بهت میگم بیا فردا انجام بدیم میگن اگه ۱۳ صفر یه وس ...

باشه عزیزم برات دعا میکنم