2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

1350 بازدید | 18 پست

سلام ۹ هفتمه تقریبا دو هفته اس روزانه ۱وعده بیشتر نمیخورم اما قند ناشتام ۱۰۳ بود امروزم با دستگاه تو خونه گرفتم ۱۰۶ بود با اینکه دیروز جز ۵تاخیار و چندتا پسته هیچی نخوردم چیکار کنم اگه میدونین راهنماییم کنید

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی...
خواهر شوهرم دیابت داره میگفت ۱۰۶ نرماله ،نمیدونم شاید چون اون انسولین مصرف میکنه واسه اون نرماله

اخه ما اصلا و ابدا سابقه قند نداریم حالا نمیدونم چرا با اینکه چیزی نمیخورم بازم پایین نیومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخورحتما  برو دکتر متوفورمین میده

اینکه نمیخورم بخاطر اینکه ویار دارم از چیزی بدم نمیاد احساس سیری کاذب دارم بدجور دکترم گفت پایین نیاد باید انسولین بزنی بنظرتون خواسته بترسونه یا واقعا باید مصرف کنم

تا ۱۳۰ میشه کنترل کرد 

بعد به تغذیه روز قبل ربط نداره که کلا به سبک زندگیت ربط داره 

بعد ۱۳۰ بهت قرص میدن اگه بالای ۱۹۰ ام باشی انسولین 

من ماست و کدو خیلی قندمو اورد پایین 

نون جو میخوردم 

برنج کم ولی مرغ و ماهی و میگو و گوشت زیادتر میخوردم تا سیر بشم 

بستنی و شیرینی ها کلا حذف بود 

دلستر و اینا قند و بالا میبره 

میوه رو خودشو بخور ن اب میوه 

سیب زمینی ام قند داره 

هویج و اینام قند دارن متاسفانه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
تا ۱۳۰ میشه کنترل کرد  بعد به تغذیه روز قبل ربط نداره که کلا به سبک زندگیت ربط داره  بعد ...

عزیزم من باردارم و قند ناشتام باید ۹۲ باشه فک میکنم ۱۳۰ و چیزایی ک گفتی واسه حالت عادیه چون ۱۰۳ بود قند ناشتام گفت خیلی زیاده

چرا بترسونه خب نیاد پایین باید بزنی  منم زدم  هیچی نمیشه

مشکلی برای بچه پیش نمیاد یعنی اگه پایین نیاد انسولین بزنم دیگه عوارض زایمان زودرس و اینکه خدایی نکرده بچه قند داشته باشه پیش نمیاد؟

عزیزم من باردارم و قند ناشتام باید ۹۲ باشه فک میکنم ۱۳۰ و چیزایی ک گفتی واسه حالت عادیه چون ۱۰۳ بود ...

نه دیگ منم تجربه ی بارداریمو گفتم 😁😁😁 

اره باید ۸۵ باشه کلا نرمال 

من اولش ۱۱۰ بود چون گفتن مراقب باش بعد این راهکارهارو دادن بهم

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
نه دیگ منم تجربه ی بارداریمو گفتم 😁😁😁  اره باید ۸۵ باشه کلا نرمال  من اولش ۱۱۰ بود چو ...

اها پس تا ۱۳۰ رو میشه کنترل کرد من خودم واقعا رعایت میکنم دیگه هرچی خدا بخاد

مشکلی برای بچه پیش نمیاد یعنی اگه پایین نیاد انسولین بزنم دیگه عوارض زایمان زودرس و اینکه خدایی نکرد ...

با رژیم غذایی مناسب کنترلش کن برو پیش دکتر تغذیه اگه پایینم نیامد انسولین بزن  هیچی نمیشه بچه هم قند نمیگیره اصلا نترس من با این فکرا دوران بارداری برا خودم حروم کردم  

عزیزم دیابت بارداری داری باید حتما بری دکتر همین طوری اصلا پایین نمیاد دکتر باید بررسی کنه حتما برو دکتر چون خطرناکه من خودم پیش دکتر مائده یوسفی رفته بودم کلا از اول بارداری تا اخرش هر  مشکلی بود خدارو شکر کنترل شد واقعا دکتر خوبی بود.