2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی نوزاد

3329 بازدید | 28 پست

سلام دوستان وقت بخیر .ببخشید مامانی بوده که نی نیش مثلا گرفتن وسایلو بازی با دست ها و پاهای خودشو دیر شروع کنه ؟ چندماهگی؟ممنون میشم جواب بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۶ ماهگی دیگه باید بتونه بگیره 

از ماه ۸ و ۹ وسایل کوچیک رو باید بگیره یا مثلا قند رو از توی قندون در بیاره 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ببین بچه تا شش ماهگی وقت داره گردن بگیره ولی شما به عنوان والد اگردیدی بچت تاخیر داره تو هر زمینه وظیفه داری حتما به پزشک مراجعه کنی با ایشالا ماشالا پیش نری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ببین بچه تا شش ماهگی وقت داره گردن بگیره ولی شما به عنوان والد اگردیدی بچت تاخیر داره تو هر زمینه وظ ...

عزیزم من دکتر زیاد بردم حتی مغزواعصاب کودکان . میخوام از تجربیات مامانا بپرسم ببینم چطوری بوده بچه هاشون

سینه خیزمیره توجه وتمرکزداره؟؟؟یاتلاش میکنه سینه خیزبره اسباب بازی توجهشوجلب میکنه؟؟

توجه و تمرکزش خوبه.اسباب بازی توجهشو جلب میکنه ذوق هم میکنه اما اینکه بخواد تلاش کنه بگیره نه 

سینه خیزم نمیره

بچت چند ماهشه؟

خودت حس هاش رو تحریک کن.مثلا یه تشک بذار زیرش و یکم سطح دراز کشیدنش رو بده بالا،یه تشت پر آب کن بذار زیر پاش،پاهاشو ببر داخل آب.میتونی با آب گرم و سرد حدا تحریک کنی.یا تو حموم اسباب بازیهاشو بریز تو آب حین شستنش بده دستش.یا پاهاشو بذار بین اسباب بازیها،حالت نشسته نگهش دار که بتونه ببینه و پا یا دستش رو با چشمش هماهنگ کنه و بهشون دست یا پا بزنه.

یا من ماش یا نخود یا لوبیا میریزم تو آب که نفخش گرفته شه،بچه رو میذارم تو بغلم دستش رو میکنم تو آب نیذارم لمسشون کنه.یا تشک بازیش خراب شد با لوله های پلاستیکی آب و زانو مخصوص این لوله ها براش حالت دروازه درست کردم و عروسکهاشو از بالا سرش آویزون میکنم که خودش رو ب اطراف بخاطر عروسکا میچرخونه.عروسکا رو هم با کش نازک بالا سرش آویزون کردم.خودم ظرف و ظروف آشپزخونه رو‌که طرح دارن یا رنگای خاص دارن میریزم جلوش مدام بهشون دست میزنه.با موقع غذا استخون ران مرغ رو میدم دستش،بدون گوش که ببره تو دهنش مزه ها رو حس کنه.

تازه ۶ماهه شده 

دختر من ۷ماهشه.بالا برات توضیح دادم چی کارایی میتونی بکنی.من عروسک آهنربایی رو یخچال چسبوندم کاهی میرم آشپز خونه رو ب جلو نگهش میدارم که عروسک ها رو ببینه،خودم چند بار با انگشت میزنم رو عروسک میگم این بکن و بعد دستش رو میبرم جلو که بکنه.وقتی کند میگی م و میچسبونم و عروسک بعدی.الان میریم آشپزخونه مدام دنبال کندن اوناست.میدونم اشاره کردن رو نمیفهمه،ولی برای تحریک کلامی و اینکه بتونه اشاره کردن رو یاد بگیره از الان این کار رو میکنم.سینه خیز هم نمیره ولی خودش ب شکم میچرخه و البته از ۶ماهگی بدون کمک میشینه.

بچت چند ماهشه؟ خودت حس هاش رو تحریک کن.مثلا یه تشک بذار زیرش و یکم سطح دراز کشیدنش رو بده بالا،یه ت ...

تازه ۶ماهه شده عزیزم. حالا اینایی که گفتید رو انجام میدم عزیزم خودم حس میکنم چشم و دستش هماهنگ نیست .من دکتر زیاد بردم.سی تی اسکن از سرش گرفتم آزمایشات مختلف ازش گرفتن. که هیچ مشکلی نبوده اما هنوز جواب آزمایش متابولیکش نیومده 

دختر من ۷ماهشه.بالا برات توضیح دادم چی کارایی میتونی بکنی.من عروسک آهنربایی رو یخچال چسبوندم کاهی می ...

ممنون گلم حتما تمرین میکنم انشاالله که هرچه زودتر انجام بده خیالم راحت بشه