2777
2789

من ن خارش دارم ن سوزش ن ترشحات زیاد و بدبو

ولی تو معاینه و عکس رنگی ماما گفت عفونت داری 

میخوام از روش های طبیعی استفاده کنم شماها برا عفونت از چ چیز طبیعی نتیجه گرفتین؟

بهترین کار مراجعه به پزشک 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روش های طبیعی استفاده نکن،ممکنه بدتر بشی،با پزشک پیش برو

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
عزیزم با دارو سریع درمان میشه شما برو پزشک خوب سریع خوب میشی

چون ماه بعد قرار ای وی اف کنم گفتم تا اون موقع خوب خوب بشه و دارودرمانی ممکنه یکم طول بکشه بخاطر اون رو اوردم ب روش گیاهی

الان که شدید نیست راحت تر درمان میشه 

اصلا من تا حالا متوجه عفونتم نشدم ولی برا معاینه اینا ک میرم دکتر میگ عفونت داری حالا فرق بین عفونت رحم و واژنم نمیدونم  منظور دکتر عفونت واژن یا رحم؟

چون ماه بعد قرار ای وی اف کنم گفتم تا اون موقع خوب خوب بشه و دارودرمانی ممکنه یکم طول بکشه بخاطر اون ...

اتفاقا دارو خیلی سریع تر درمان میکنه

من خودم از اونایی ام که طبیعی همه چیو میپسندم

ولی واسه عفونت برو دکتر دارو بخور