2777
2789
عزمزمه چیکار کردی شوهرت اینجوری شده ؟  بخاطر خودته یا مادرزادی مامانش بهش یاد داده ؟

مدلش همینه

کلا خیلی تمیزتر و فعالتر از منه

من دوست دارم یه جا بشینم لش کنم ولی اون دلش طاقت نمیاره وقتی فلان جا کثیفه بشینه

باید تمیز کنه تا خیالش راحت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم ساعت ۱۲ شب میاد خونه واقعا وقتی نیست بخواد کمک کنه ولی امشب کلی ظرف یود شست دید من شام پختم خس ...

خداروشکر 

مال من چند وقت پیش میپرسید تخم مرغ ابپز چطور درست کنم

به خدا بازهم توی دوساعت کارتموم نمیشه  از صبح زود کار میکنم تا اخر شب

برای کسی که بچه داره سه تا دوساعت تو طول صبح تا آخر شب باید وقت بذاره تا خونه تمیز باشه

تازه اگه بچه آرومی باشه

دوستتون دارم 💕

مدلش همینه کلا خیلی تمیزتر و فعالتر از منه من دوست دارم یه جا بشینم لش کنم ولی اون دلش طاقت نمیاره ...

منم تو خونه دوس دارم لش کنم 

شوهرم وسواس نداره تو تمیزی خونه 

ولی خیلی وسواس داره رو وسایل خونه 

مثلا روتختی پاره شه همون لحظه باید بره بخره 

یا لامپ میسوزه همون لحظه میدووعه میخره 😂😂خیلی خنگوله دوسش دارم

هر شب ۱۲ میاد؟سخت نیست برات؟

هرشب نه پنج شنبه ها ۱۲ وقتای دیگه ۱۱ به قول خودش وقتی بهترین زندگی میخوای باید تلاش کرد منم عادت کردم دیگه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مدلش همینه کلا خیلی تمیزتر و فعالتر از منه من دوست دارم یه جا بشینم لش کنم ولی اون دلش طاقت نمیاره ...

همسرمن هم وسواسه ولی این مدلی هست که همش میخواد من تمیز کنم و خودش کاری نمیکنه

به خدانمیرسم دیگه

چقدر مني😁منم دوست دارم شُلِكس كنم همش🤦‍♀️

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
برای کسی که بچه داره سه تا دوساعت تو طول صبح تا آخر شب باید وقت بذاره تا خونه تمیز باشه تازه اگه بچ ...

دخترم بچه نیست ولی از ده تا بچه ریخت و ریزش بیشتره 

حتی من باید اب بهش بدم

به خدا بازهم توی دوساعت کارتموم نمیشه  از صبح زود کار میکنم تا اخر شب

واقعا؟ 

من تو ۲ ساعت کل خونه رو تمیز میکنم

ولی غذا پختن وقتمو میگیره 

وقتی که غذا میپزم ۳ ساعت سر گازم 

ولی اینکه کلا کارم زیاد نمیشه بخاطر بچه نداشتمم هست

مال من حتی سفره رو پهن و جمع نمیکنن واقعا خسته شدم  همسرم اعتقاد داره کار خونه بیشتر از دوساع ...

مردای طایفه ما کار خونه رو فقط به عهده زن میدونن حتی یه لیوان نمیشورن کی جا میفته که بابا همونطور که زن داره پا به پای مرد تو جامعه کار میکنه مرد هم باید تو کار های خونه مشارکت کنه