2777
2789
عنوان

چه آپشنی رو دوست داشتید سایت داشت؟ من بلاک

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حذف تاپیک اختیاری باشه و بتونیم نام کاربری مون رو هم تغییر بدیم. 

نام کاربری رو موافق نیستم چون هرکی هرکی میشه هم برای نی نی یارها سخته هم کاربرها گم میشن

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقسیم شده عقل هست چون هیچکس علنا اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه:)
تغییر نام کاربری،پاک کردن اعلان ها به صورت یکجا

آره واقعا پاک کردن اعلان ها به صورت یکجا خیلی لازمه👌🏽👌🏽

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
جمله آخرت چرا ربطش چی بود به اینکه دوست نداری

یاد گرفتم خود فرد از زندگیم بلاک کنم نه از مجازی

من ۵ سال تو یه گروه تلگرامی بودم 

بعد ما ده تا دختر خیلی صمیمی بودیم از همه چیز هم خبر داشتم

چه تو گروه خودمونی چه گروه اصلی پایه بودیم 

یکی از اینا مدام رل میزد 

بار اخر از یکی به شدت خوشش اومده بود که ملوان بودش خلاصه برا اینکه نیاد پی وی ما بپرسه چطور دختریه  به پسره میگه این ۹ نفرو بلاک کن 

بعد اون علامت انلاین سبز مشکی شد

من و بقیه  از این خیلی حرصمون گرفت 

برا همین از بلاک بدم میاد 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
نام کاربری رو موافق نیستم چون هرکی هرکی میشه هم برای نی نی یارها سخته هم کاربرها گم میشن

نه من دوس دارم 

چون این کاربری مال یکی دیگه بوده من مهتا نیستم

دوس دارم عوض کنم

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع

تغییر نام کاربری رو قبول ندارم چون هرکی هرکی میشه هم برای نی نی یارها کار سخت میشه هم کاربرها گم میشن

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقسیم شده عقل هست چون هیچکس علنا اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه:)

تغییر نام نه

چون دیگه نمیگن این کار بری دست چند نفره 

مدام اسم عوض میکنن 😂 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
ویدیو کال 👌🏻👀

که چی بشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بلاک  دیس لایک

دیس لایک هم خوبه

مخصوصا کنار بعضی کامنت ها 

خیلی چیزها رو میتونه به بعضیا‌ نشون بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊