2777
2789

فکر میکردم فقط منم بی خوابی زده به سرم اومدم دیدم بابا همه بیدارن یه ذره استرسم کم شد.وقتی میخوام بخوابم و خوابم نمیگیره استرس میگیرم

باید فکر کنم🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینکه یه جمعی بیمارن دلیل نمیشه امیدوار بشی به خودت🤣🤣❤️

تنها بیدار باشی خیلی فرق داره با اینکه خیلیا بیدار باشن.ولی اره این خواب نرفتن منو توجیه نمیکه۰🤭

باید فکر کنم🤔
چرا؟

شش ساله ازدواج کردیم...چهار سال ک پیشم نبود...ماموریت فقط سالی دو سه بار سر جمع یه ماه میدیدمش...بعدشم ک‌ماموریت تموم شد...فکر درس خواندن زده به سرش...از صبح تا شب سر کار...مرخصیا و تعطیلاتشم‌دانشگاه...امروز گفتم بیا جدا زندگی کنیم....بهتره...لااقل تکلیف خودمو پیدا میکنم

من بحث کردم با همسرم بی‌خواب شدم

ما خانوما همه مون یه بهونه داریم واسه بی خوابی .حالا ببین یه مرد بی خواب میشه به خاطر بحث با زنش ؟عمرا .الان ببینی داره هفت پادشاه رو خواب میبینه

باید فکر کنم🤔
شش ساله ازدواج کردیم...چهار سال ک پیشم نبود...ماموریت فقط سالی دو سه بار سر جمع یه ماه میدیدمش...بعد ...

ای بابا خوب حق داری واقعا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم خوابم‌نمیبره ، بچه که بودم خوابم نمی برد گریم میگرفت فکر میکردم همه ی همه ی آدمای دنیا الان خوابن و من تنها موندم و بیدارم.

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
منم خوابم‌نمیبره ، بچه که بودم خوابم نمی برد گریم میگرفت فکر میکردم همه ی همه ی آدمای دنیا الان خواب ...

عزیزم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413