2777
2789
عنوان

سزارين

233 بازدید | 23 پست

سلام بچها بنظرتون توي هفته چند سزارين ميكنن 

من تحت نظرم ولي معلوم نيس سزارين معمولي بشم يا نه اما كلا قصدك اينه ك اگه سزارينم نكنم سزارين اختياري بشم،الان ٣٧ هفته و ٤ روز هستم،بنظرتون سزارين كي انجام ميشه؟ك من خودمو الاف نظر دكترم نكنم ديگه و بگم ك منو يزارين اختياري بكنه اگه قصد نداره همينجوري سزارينم كنه ،چونكه وزن بچم ٤ كيلويه اما بازم ميگن طبيعي🥲😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترت و عوض کن، معمولا ۴ کیلو باشه نامه سزارین باید بنویسه دکترت 

۳۸ یا ۳۹ هفته ام سزارین میکنن پس زودتر دست بجنبون😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
۴کیلو سزارین میشی

خب نميخوام درد بكشم بعد سزارين بشم،اين دكترمم انگار لج كرده و ميگه ٤ كيلو و نيم ما سزارين ميكنيم. نميدونم فازش چيه و اينكه هر دكتر ديگه اي خارج از شهر خودم رفتم ميگم تت چهار كيلو سزارينه، اما متاسفانه من توي شهر كوچكي زندگي ميكنم ك فقط يه دكتر بيشتر نداره