2821
2789
عنوان

عشق ۷ساله‌ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 34 پست
ادم خودشو گول نمیزنه اگه دوست داشت سر چیز الکی ول نمیکرد به خودت بیاااا الکیم هی زنگ نزن ک ...

یه جور برخورد کرد ک همه چیز بیفته گردن من از این دلم میسوزه و خودمو مقصر میدونم ، اونی ک میدونست من تک فرزندم گفت تک فرزندی خانواده‌ت قبول نمیکنن تو تحصیلکرده ای نمیشه.... دست میزاشت روی نقطه ضعفم ، مثلا اینکه باید بعد از ازدواج بریم اصفهان زندگی کنیم(یه شهر دیگه) درحالی ک میدونست نمیتونم خانواده‌مو تنها بزارم، اونم میگفت نمیتونم خانواده‌مو تنها بزارم اونا مسنن درحالی ک الان سالی یکبار میره خونه‌شون... بچه ها شما جای من بودید چکار میکردید؟ اینا بهانه‌س یا حقیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا علائم وابستگی منم ازین روزا داشتم الان فکرشم نمیکنم .قوی باش ،دیگه هیچوقت بهش زنگ نزن جوابشم ند ...

اگه دوست داشتی از تجربه‌ت یه کم میگی برام؟😥

مگه میتونم دوباره عاشق باشم...... وااااای نمیدونی چقددددر من عاشقش بودم و به هر سازیش رقصیدم کل نوجونیم و جوونیم انکار رفت

سلام..هیچ دو نفری صد در صد شبیه هم نیستن..تو ازدواج درصد زیادی تشابه مهمه..درصدی تفاوت و درصدی تفاهم ...

اوایل میگفت چادر باید بپوشی قبول کردم ۴ سال دانشگاه رو چادر پوشیدم سختم بود اما پوشیدم، بعدش گفت خانواده من خواهرام، زنداداشام جلو بابام، داداشا حجاب دارن گفتم اوکی گفت ببین باید دامن باشه و .... منم قاتی کردم گفتم تو باید اینو متوجه بشی ک من عین خواهرات نیستم تو میگی حجاب منم میگم باشه ولی نمیتونم مثل اونا باشم صد در صد

حیفه عمرتو با غصه برا چنین آدمی هدر نده. درستو بخون،حودتو بشناس ایا تو دوس داری مث خواهرش باشه پوششت ...

دوست قشنگم حس خوبی دارم از پیامات ممنونم ازت❤

ببین منم خانواده‌م سنتیه ، حجاب دارم ، اما از این ک منو هی مقایسه میکرد حرصم گرفت نمیدونم چرا الانم خودمو مقصر میدونم ک چرا ریئکشن نشون دادم و گفتم انقدر منو با اونا مقایسه نکن و باعث شد ترکم کنه😥

عزیزم پسرا وقتی میخوان برن جوری رفتار میکنن ک بندازن گردن طرف و با وجدان راحت صحنه رو ترک میکنن.

منم یه رابطه عمیق ۴ ساله داشتم ک اخرش با بهانه های الکی تموم شد هر چی تلاش کردم ک جوابمو بده نداد .

و اون اخرا متوجه شدم یه دختر دیگه هم وسط هست.

من الان یساله تموم کامل کردم ب خودت و ب عزت نفست احترام بزار .سخته اما شدنیه 

دوست قشنگم حس خوبی دارم از پیامات ممنونم ازت❤ ببین منم خانواده‌م سنتیه ، حجاب دارم ، اما از این ک م ...

خداروشکر دلربا جان .ببین آدمی ک اینطور باتو رفتارکرده بهانع داشته و دیر یازودمیرفت ،و حرف تو فقط بهانه شده براش.سخته اما تومیتونی ازپسش بربیای . زیادی دورش بودی هوا برش داشته . ازش دوری کن بهت قول میدم برمیگرده ،هیچ وقت وابسته ی ادم نشو ،عمرت حیفه بزارش پای درس و پیشرفت

اون بعد هفت سال الان پوششت بهونه کرده بعد میگی دوست داره نه اشتباهه اینا همش بهونس واسه رفتن شما بهم عادت کردید کسی که دوست داره حاضر نیست حتی برا یه لحظه ناراحتیت ببینه