2777
2789
عنوان

این همه اعتماد به نفس از کجا میاد؟!

194 بازدید | 20 پست

یه دوستی داشتم، فک میکرد، تمام مردا و پسرا عاشقشن. همش میگفت فلانی عاشقمه. همشم توهم بود. من اون آقایون رو دیده بودم. 

یه دوست دیگه هم داشتم، اونم همینطوری. دوبار ازدواج کرد، هربار گفت عاشقم بودن، کلی التماسم کردن. 

خیلیا رو دیدم، اینطوری بودن.

یادمه یک بنده خدایی میگفت، بیشتر دخترا یکی از پسرای فامیل عاشقشونه، که روح پسره هم خبر نداره.

موندم این همه اعتماد بنفس از کجا میاد؟! خوش بحالشون. 

خودشون رو قبول دارن.

دقیقا فقط لاف میان

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اون اعتماد به نفس نیست نارسیسمه و اختلاله 

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفس نیست ببنید بعضی دخترا این طورین که با یه حرکت کوچیک پسر تا اخر ماجرا میرن درصورتی که اون بدبخت اصلا با قصد این کارو نکرده اگرچه خیلی از ادما مرض دارن و خوششون میاد ادما رو به خودشون جلب کنن

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....