2777
2789
عنوان

کسی هست بتونه ازمایش بخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
Tsh برای تیروئید در کنار فری تی فور درنظر میگیرم الان فری تی فور شما خپبه پس ربطی به کم کاری نداری ا ...

نه تیروئیدم اوکیه میدونم

با سونو جواب قطعی بهم میدن؟ با دارو درست میشه؟😭😭😭

از دل نرفت آنکه از دیده برفت
روز چهارم قائدگی بودم که ازمایش دادم ینی هنوز پریود بودم

فقط پروژسترونت خیلی بالاس 

بقیه تستوسترون ابنا نرماله

با سونو مشخص میکنه 

به خودت استرس نده

I'm mysterious, but I am not bad natured like many     🙃💜 #INTJ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز چهارم قائدگی بودم که ازمایش دادم ینی هنوز پریود بودم

عزیزم 

تستسترونت بالا نیست 

اون هرمون مردانه که بالاست برات Dhea هست که از تخمدانها ترشح میشه و نقش هرمون مردانه زنا رو داره معمولا بخاطر کیست یا تنبلیه تخمدانه

در خانومهای سن باروری توی فاز اول پریودی پروژسترون باید زیر ده و زیر ۵ باشه بطور کلی اما در یائسگی هرمون میره بالای ده 

باید حتما سونو بدی و پیگیر بشی شاید آزمایشگاه اشتباه کرده 

اضافه وزن دارید؟

بنظرم نمیاد الان با این پروژسترون تخمک آزاد کنید 

>*
نه تیروئیدم اوکیه میدونم با سونو جواب قطعی بهم میدن؟ با دارو درست میشه؟😭😭😭

احتمالا با این مقدار پروژسترون متخصص برات آزمایش ذخیره تخمک تخمدان میده ببینه چقدره ذخیرت؟. 

الان چرا ناراحتی؟ بالا بودن هرمون مردانه تخمدان Dhea تو اکثر خانومای ایرانی هست بخاطر مواد ی که می خورن چاقی رژیم غلط ژنتیک 

اون با خوردن ۶ ماه قرص جلوگیری رفع میشه 

اما مشکل اصلی پروژسترون بشدت بالای شماست که باید پیگیر بشی برای بارداریت مهمه در آینده

>*
احتمالا با این مقدار پروژسترون متخصص برات آزمایش ذخیره تخمک تخمدان میده ببینه چقدره ذخیرت؟.  ...

خیلی ساله پریودیم نامنظمه ولی الان چون دارم ازدواج میکنم به فکرش افتادم ترسیدم مشکلی پیش بیاد انشالله درست شه

عزیزم  تستسترونت بالا نیست  اون هرمون مردانه که بالاست برات Dhea هست که از تخمدانه ...

مشکلم حل میشه؟ یعنی اگه دارو بخورم میتونم تخمک ازاد کنم؟

اضافه وزن ندارم

مشکلم حل میشه؟ یعنی اگه دارو بخورم میتونم تخمک ازاد کنم؟ اضافه وزن ندارم

عزیزم باید حتما علت بالا بودن پروژسترونت معلوم بشه و ذخیره تخمدانتم مشخص بشه 

در شرایط عادی پروژسترون بالای ده برای یائسگیه اما بازم شاید آزمایشگاه اشتباه کرده من ۱۹ می بینم 

انشالله که درست میشه باید سونو هم بدی شاید طبیعی باشه

نهایتا متخصص زنان با همه این موارد نتیجه میگیره نمیشه فقط با پروژسترون بالا نتیجه گیری کرد

>*