2777
2789
عنوان

بچه ها نقشه شومی کشیدم نظرتونه؟؟

327 بازدید | 36 پست

نامزدم 

تولدش براش انگشتر عقیق نقره خریدم 

بعد دستش نمیندازه 

مدام ی انگشتر دیگه دستش میندازه خواهرش چند سال چیش تو مسافرت خانوادگی ک رفتن براش آوردش

حالا ما از اول قرارگذاشتیم کادوهایی که بهم میدیم حداقلش وقتایی که پیش همیم استفاده کنیم که طرف مقابل خوشحال بشه مثلا ساعت ست خریدم من اون وقتایی که میبینمش دستشه یا گوشواره و دستبند برام خریده همیشه دستمه 

بعدم این وابستگی خیلی زیادی لخواهرش داره ینی یبار گف خواهرم همه زندگیمه مثلا قلبم و زندگیم صداش میزنه منم حسووووود ولی کاریشون ندارم😄

حالا میخوام‌ی فرصتی که انگشترو از دستش دراورد سر به نیستش کنم مثلا بندازم تو چاهی چیزی بره که فک کنه خودش گمش کرده

نظرتونه؟😅😂😂😂

حسود و بد دل و کینه ای هم خودتونید از الان بگمتون😂😂

...

بچه بازی در نیار😐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا کار درستی نیست؛ بالغانه با موضوع برخورد کنید

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من هم این کارو کردم یادش بخیر سیزده سال قبل اما من نمی‌دونم کی بهش داده بود

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷