2777
2789
عنوان

کسایی که خونه ندارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 42 پست

من مجردم 

بابام‌خونه نداره مستاجریم(:

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما طبقه بالا پدرشوهرم بودیم الان مستاجریم ولی پول کرایه و پیش خونه طبقه بالارو میگیریم

دلم میخواد بدونی؛هیچ چیز وسط این دنیا دائمی نیست؛نه حال بد، نه روزای بد،نه حال خوب،‌ نه روزای خوب‌،نه حرفای قشنگ، نه آدمای دوست‌داشتنی،نه نفرت، نه خشم، نه حس کینه و بدبختی،نه آرامش و خوشبختی،پس آروم باش، غصه نخور و خودتو اذیت نکن و اجازه بده خدا ❤️خودش به بهترین نحو ممکن درستش کنه
من😔💔

منم خونه ندارم این روزا هم ناراحتتر از قبل میشم زیره خونه پدرشوهرمیم و کوچیکه دارم به موقعی که بچه دارشیم فکر میکنم که چقدر جامون بده 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
من همونم ندارم💔😔

الاهی ب حق امام زمان خدا یه خونه ۱۰۰۰ متری نصیبتون کنه گلم🌹

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
الاهی ب حق امام زمان خدا یه خونه ۱۰۰۰ متری نصیبتون کنه گلم🌹

ممنونم هزار نمیخوام والا ۷۰ ۸۰ مترم باشه از سرمم زیاده شوهرم بیکاره😔زندگی با خانوادش نابودم کرده 😔😔😔😔💔💔💔💔

من هستم خونه پدشوهرمم اما قصد داریم همین جا بمونیم سال دیگ ایشالله میخوایم اینجارو بازسازی کنیم خوش ...

ماهم هر کاری میکنیم پولمون جمع نمیشه دیگه خسته شدم اون موقع که اومدیم زیره خونه پدرشوهرم .شوهرم با امیدواری کامل میگفت قول میدم بهت که دو الی سه ساله دیگه زیره خونه خودمونیم اما الان ۴ ساله که گذشته دریغ از اینکه پول دو متر خونه رو داشته باشیم ی پس انداز هایی هم داریم اما چه فایده هیچی نمیکنن ۴ سال پیش نسبت به الان خیلی خیلی خیلی وضع بهتر بود 

منم خونه ندارم این روزا هم ناراحتتر از قبل میشم زیره خونه پدرشوهرمیم و کوچیکه دارم به موقعی که بچه د ...

منم باهاشون زندگی میکنم دوتا بچه دارم تو ی اتاق ده متری گوشه حیاط بچه نیار تا وقتی نرفتی جدا 

ممنونم هزار نمیخوام والا ۷۰ ۸۰ مترم باشه از سرمم زیاده شوهرم بیکاره😔زندگی با خانوادش نابودم کرده 😔 ...

همیشه از خدا زیاد بخواه الاهی راحت میشی زود

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ممنونم هزار نمیخوام والا ۷۰ ۸۰ مترم باشه از سرمم زیاده شوهرم بیکاره😔زندگی با خانوادش نابودم کرده 😔 ...

منم همین شکلم دوس ندارم اینجا بمونم اما از ی ور میبینم چه فشار اقتصادی رو شوهرمه دلم میسوزه براش و دم نمیزنم