2777
2789

سلام ممنون میشم راهنمایی کنید مخصوصا خانومای اصفهانی. من امشب میخوام بیام اصفهان خیلی ذوق دارم بار اولمه. میشه چندتا جای دیدنی رستوران بگید. بعد اینکه چند نفر به من گفتن تو اصفهان خیلی سخت گرفته میشه وتو محله های دیدنیش پر پلیس و گشت ارشاده (من بی حجاب نیستم خیلی، اما چون می‌خوام عکس یادگاری بگیرم دوست داشتم یکم تیپ بزنم و ارایش کنم). بعد گفتن که مردمش از توریست  خوششون نمیاد رفتار خوبی نمیکنن 😶😶من خیلی نگران شدم سر این دو مورد. میشه محترمانه راهنمایی کنید تجربه ای ندارم🙏🙏

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

اصفهان خیلی جاهای دیدنی زیادی داره .ما که چندبار رفتیم مشکلی از لحاظهایی که گفتید پیش نیومده .

ممنون لطف کردی

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم برا کسایی که این حرفا رو بهت زدن...

اصفهان بسیار مردم خونگرم و مهمون نوازی داره همیشه خدا هم پر توریسته😐 از نظر گشت ارشادم مشکلی نیس من صد بار دیدم سر سی و سه پل و میدون امام روسریاشونو در میارن و عکس میگیرن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
متاسفم برا کسایی که این حرفا رو بهت زدن... اصفهان بسیار مردم خونگرم و مهمون نوازی داره همیشه خدا هم ...

مرسییی لطف کردی.  پس خیلی مشتاق شدم بیام بببینم. 

بعضیا خیلی بیشعورن واقعا. من از یه نظر خواستم اینطوری گفت