2777
2789

۱۰ سال پیش با دایی و زنداییم سر یه موضوعی قطع رابطه کردیم، حالا هنوز حرف میزنن پشت سرما انگارداره میسوزه که بقیه با ما رابطه دارن، حالا داره اون یکی زن داییم رو به خودش جذب می‌کنه علیه ما بد شه😕😣واقعاً این جور آدما مریضن معلوم نیست میخوان تو اون دنیا چه جوابی بدن، مادرم هیچ واکنشی نشون نمیده میگه بزار هرچی میخوان بگن، منم میگم آره اینا انگار عقده دارن ولی گاهی میگم کاش میشد یه چیزی درموردشون میگفتم که به گوششون بخوره یعنی به یکی میگفتم که به گوشش برسونه اما مامانم میگم ولش کن بابا بزار بگن اینا از حسودیه، خداییش اینا فازشون چیه؟ بگو چه مرگته آخه، آخر یه روزی هم پشیمون میشه هم تاوان پس میده، البته شنیدم دختر بیچارش کمرش ناقص شده دلم سوخت برا دخترش، بالاخره ما هم خدایی داریم هیچوقت بد کسی رو نمی‌خوایم اما خدا همه این چیزا رو میبینه⁦🙏🏻⁩💓

واقعا فامیل در 90 درصد مواقع جز ضرر چیزی به همراه نداشته قطع کردن رابطه باهاشون بهتره

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

ادم عاقل خودش باور نمبکنه..من ده سال پیش تازه عروس بودم مادرشوهرم و خواهرشوهرم‌میگفتن ..این‌جاری حسود اون یکی مشکل داره..من با خودم گفتم‌اینها که به من بی احترامی نکردن بد باشم باهاشون...دیدن من دختری نیستم زود باور کنم اون دوتا جاری احمق علیه من کردن...

چه بهتر کسی که با حرف یه ادم بخواد نظرش عوص بشه بره از زندگی ادم

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.