2777
2789

بر اساس تجربه تون به نظرتون چند ماه طول میکشه؟

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️

الان من سونو اینا دادم دکترم گفت اگه نی نی نمیخای مراقب باش تا اقدام کنی باردار میشی

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان من سونو اینا دادم دکترم گفت اگه نی نی نمیخای مراقب باش تا اقدام کنی باردار میشی

خوبه اینجوری 😊

چ سونوای دادین؟ 

رحم و تخمدان و اینا

بعد تخمدان سمت راستم نمیدونم گفت چیش خیلی فعال برا همون گفت تا اقدام کنی باردار میشی 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
خوبه اینجوری 😊

اوم ولی من میخا آبان ماه اقدام کنم 

بستگی به بدتت داره و قدرت باروری طرفین من ماهه اول پری شدم ماه دوم باردار ولی خیلیارو دیدم ۱ سال دائ ...

من کلا صبرم کمه ولی دو ماه خوبه خدارو شکر

رحم و تخمدان و اینا بعد تخمدان سمت راستم نمیدونم گفت چیش خیلی فعال برا همون گفت تا اقدام کنی باردار ...

عزیزم این سونو رو چ دکتری برات نوشت؟ بعد ببخشید معذرت می‌خوام از روی شکم گرفتن یا چیزی داخل کردن؟ 

عزیزم به نظرم این چیزیه که دست خداس من با اینکه مشکل هم داشتم ولی ماه دوم اقدام باردار شدم

چه خوب خدا رو شکر ☺️

عزیزم این سونو رو چ دکتری برات نوشت؟ بعد ببخشید معذرت می‌خوام از روی شکم گرفتن یا چیزی داخل کردن؟&nb ...

رفتم دکتر زنان 

نه گلم همون روی شکم گرفت