2777
2789
عنوان

بارداری یکسال بعد از دوقلو

876 بازدید | 19 پست

شما باشین نگه میدارین؟چن روزه شک کردم ک باردارم ولی هنچز‌چک نکردم.دارم دیوونه میشم.همین جوریشم کلی پیر شدم.همش فک میکنم اگه ی بچه دیگه هم باشه هودمو باید بکشم.دارم نابود میشم.

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه

وای خدا صبرت بده 

من همین الان پسرم روی پامه لگنم داره میشکنه 

سخته خیلی سخته 

ولی من باشم بله نگه میدارم صد در صد 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قشنگم،دیشب چیکار کردی،پسرت خوابید

سلام صبحت بخیر،اره ولی کله سحر به لطف باباش که فلاکسشو انداخت،بیدار شد،منم پاشدم خودمو زدم به شوهرم گفتم کاش یه باد سیاهی بیاد من وتو رو باهم ببره😑

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

سلام واقعا حکمت خدا چیه 

من چند سال برای فرزند دوم در حال تلاش و درمان هستم نشد

دو بار ای وی اف کردم نشد 

دیروز آزمایشم منفی شد بعد از این همه سختی 

چقدر دخترم تو خلوت خودش ملتمسانه از خدا میخواست یه بچه دیگه به ما بده 😢😢😢😢

دلم برای دخترم کباب شد 

دیگه این اخرین بسته برای انتقال جنینم بود و دیگه نه پولش هست و دیگه جسمم و سنم این اجازه رو نمیده 

دخترم گفت خدا صلاح ندونست به ما بچه بده سهم ما رو داد به یکی دیگه 😢😢😢😢😢😢😢

دلم اشوبه و پر از غصه از غصه تنها بودن دخترم و دعاهایی که میکرد برای ارامش دلم به صلوات برام بفرستید 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪

عزیزم خب ما حالا چی بگیم،اگه بگیم نگهش ندار یه عده میان میگن گناه کشتن بچه گردنته،اگه بگیم نگه دار گناه اعصاب داغون و افسردگیت میفته گردن ما،گلم به شرایط خودت و خانوادت نگاه کن ،با همسرت صحبت کن،با مشاور صحبت کن،تصمیم درست بگیر

اگه من باشم که عمرا نگهش نمیدارم

سلام صبحت بخیر،اره ولی کله سحر به لطف باباش که فلاکسشو انداخت،بیدار شد،منم پاشدم خودمو زدم به شوهرم ...

عزیزم🥺اعصابتو خورد نکن توروخدا 

مثل شوهر من،نمیشه اینا صبح پاشن آروم برن بیرون...این که به من میگه باید پاشی برام صبحونه آماده کنی اگه بیدار نشم با حرص تق و توق را میندازه ظرفا رو میکوبه به هم و غر میزنه

عزیزم🥺اعصابتو خورد نکن توروخدا  مثل شوهر من،نمیشه اینا صبح پاشن آروم برن بیرون...این که به من ...

یه نفر یه نفر یه نفر تو این دنیا منو نمیفهمه یا دوستم نداره،خیلی خستم بخدا

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز