2777
2789
عنوان

دخترم تاالان بیداربود خیلی قسمت باسنش عرق سوز شده همه زخمه.

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 39 پست

این سه تا پماد حتما بگیر براش بزن از هر کدوم اندازه یه بند انگشت قاطی کن بزن پماد کلروتریمازول و پماد هیدروکسی زین و پماد زینک اکساید هر سه رو باهم قاطی کن بزن مثل آب رو اتیشه پاهای دختر من به شدت حساس بود وخونش میچکید هر پمادی که بگی استفاده کردم خدا خیرش بده یه دکتر اینارو نوشت با یه بار استفاده  بهتر شد

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دستمال مرطوب اصلا.را ستی قبلا اینطور شد بعد ی لک از عرق سوزش مونده.علامتش نمیمونه؟

نه عزیزم نمیمونه خیالت راحت.میره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

به محض اینکه مدفوع کرد با آب بشورش نمیخواد صابونی چیزی بزنی خوب خشکش کن پماد کالاندولا بزن بعد روش ایروکس وازلین 20درصد إن شاالله جواب بگیری 

بعد ببین من پماد کالاندولا فقط مارک ایران دینه رو قبول دارم بقیه بنظرم خوب نیستم  الهیی براش یه حمد میخونم

خدایا نظری شاید بشود فرجی
ممنون عزیزم ضرر ندارن واس بچه یسالونیم؟

نه عزیزم اینارو دکتر واسه دخترم نوشته بود دخترم اونموقع 8ماهش بود 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ممنون عزیزم ضرر ندارن واس بچه یسالونیم؟

دو تای اول که دوستمون گفت واسه زمانیه که قارچ گرفته باشه پای لچه، فقط زینک اکسایدش کافیه بزنی

الان بزنی تا ظهر خوب میشه،  فقط حتما ۲۰ یا ۲۵ درصد بگیر

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اینجا بارون و خنکه .امروز خیلی مدفوع داشته حالا زود عوض کردم ولی بازفک میکنم بخاطر مدفوع زیاده

تندتندبشورش یک کم دردداره اماخوبه 

پماد تریامیسیونولون ان ان بخربزن آب روی آتشه هم میزنی دردراکم میکنه روزی دوباربیشترنزنی 

طفلی گناه داره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

به محض اینکه مدفوع کرد با آب بشورش نمیخواد صابونی چیزی بزنی خوب خشکش کن پماد کالاندولا بزن بعد روش ا ...

مرسی عزیزمممم بچم ایقد گریه کرددد هرکاری میکردم اروم نمیشد تاسرشو رو سینم گزاشتم خابید

دخترم همه دنیامه🥰